CÜNEYT TÜRKOĞLU


AŞK MESAFE DİNLEMEZ

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirveden kopan ve play-off hattında da durumunu riske sokan Kırıkkale’miz, evinde iyi sonuçlara imza atan Mardin’e konuk oldu.


Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirveden kopan ve play-off hattında da durumunu riske sokan Kırıkkale’miz, evinde iyi sonuçlara imza atan Mardin’e konuk oldu.

 

Onur ve Uğur’dan yoksun Mardin’e giden takımımızda bu oyuncuların yerine Yiğit ve Serkan şans buldu.  İlk yarıda kötü futbol sergiledik ve devreye 1-0 mağlup durumda girdik. İkinci devre ise sahada bambaşka bir Kırıkkalespor vardı. Sürekli golü arayan ekibimiz özellikle kanat organizasyonları ve duran toplarda başarılı oldu ve karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. İkinci devre çok pozisyon da vermedik ve üretkenlik adına da iyi bir maç çıkarttık.

 

Geçen hafta oynanan İçel maçından sonra taraftarlar ile yönetim arasında bazı tartışmalar olmuştu. Bu olay oyunculara da yansımıştı. Son 4-5 haftadır alınan kötü sonuçların patlaması bir nevi geçen hafta yaşanmıştı. Artık her şey kopma noktasına geliyordu ki bu maç can simidi oldu. Şu an ipler bizim elimizde. Taraftarından oyuncusuna, malzemecisinden yönetimine kadar herkes birlik olmalı. Özellikle burada yönetimin taraftarı sürekli bilgilendirici ve yapıcı açıklamalarına fazlaca gerek duyuyoruz. Yönetim bazında özellikle transfer anlamında maalesef yanlışlar yapıldı ama şu vakitten sonra artık yapılacak tek şey destek olmak. Eldeki kadroyla, teknik ekiple şu an bulunduğumuz play-off hattını korumalıyız. Taraftar olarak skoru elde edemediğimiz zaman bile o hırsı, mücadeleyi her zaman görmek istiyoruz.

 

Haftaya en kritik maçlardan birince çıkacağız. Direkt rakibimiz olan Ofspor ile oynayacağız. İlk maçta deplasmanda berabere kalmıştık. İkili averaj açısından da son derece önemli olan Ofspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Bu maç için de, ikinci devre transferlerinde sınıfta kalan yönetimden bir ricam var. Madem transfer yapamadık, şu kritik maçlar öncesi takıma bari güzel bir prim açıklayın. Futbolcular zaten mücadele edecektir ama onların mücadelesinin ve hırsının maddi olarak da bir perçinlenmesini sağlayın. Prim konusunda başarılı olan başkanın bu noktada da  hassas davranıp gerekeni yapacağına inanıyorum.

 

Taraftar olarak biz de üstümüze düşeni yapalım ve tribünleri dolduralım. Bu maçların artık telafisi çok zor. Şimdiden takımımıza başarılar dilerim…

 

AŞK MESAFE DİNLEMEDİ

Aslında köşe yazısında bir yer değil de ulusal basına konu olabilecek bir olay yaşandı. 71’li Genç Kırıkkalespor Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Erdal Aydın, eşi namıdiğer Sevim Ana ile beraber Kırıkkale’den önce Diyarbakır’a trenle, oradan da aktarma ile otobüsle yaklaşık 24 saat masalsı bir yolculuk yaparak sevdalarının yanına gittiler.

Kırıkkale’de dahi bazı seyircilerimizin “Başpınar uzak ya, oraya gidilir mi?” diye söylendiği bir ortamda sevdalarının peşinden sıcak soğuk dinlemeden giden Erdal Başkan ve Sevim Ana büyük bir takdiri ve saygıyı hak ediyorlar. Sadece Mardin değil birçok deplasmana eşiyle giden Erdal Başkan’ımız, bize Kırıkkalespor aşkınının da ne denli büyük ve yüce olduğunu göstermiş oluyor. Hepimizin Kırıkkalespor aşkını böyle sevdiğiyle beraber yıllarca götürebilmesi dileğiyle…

  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.1 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 28.9 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu