HABİLHAN PEHLİVANLI


Adam

... Şunu bilmenizi isterim, Milletvekili Danışmanı olduğumdan beri bırakın yazıp çizmeyi çok zaruri işlerimi bile yapmaya inanın vakit bulamıyorum. Çünkü öyle bir milletvekiliyle çalışıyorum ki, ADAMDA uyku, dinlenme, tatil yapma, ara verme gibi bir düşünce yok!..


ADAM

Ne zamandır suskunum, yazmıyorum, çizmiyorum diye birileri bol keseden sallıyor da sallıyor!

Öncelikle şunu bilmenizi isterim, Milletvekili Danışmanı olduğumdan beri bırakın yazıp çizmeyi çok zaruri işlerimi bile yapmaya inanın vakit bulamıyorum.

Çünkü öyle bir milletvekiliyle çalışıyorum ki, ADAMDA uyku, dinlenme, tatil yapma, ara verme gibi bir düşünce yok!

Çocuğunun okul kaydı için yurtdışına gitti. Ne kendi telefonları bir dakika sustu, ne de biz bir dakika az çalıştık…

Bayramda bir dakika boş durmadı…

Peki ya tatil? O da ne demek?

Bir haftadır kovid sebebiyle evinde tedavisini olup dinleniyor…

Çok affedersiniz, yanlış kelime kullandım, dinlenmek de ne kelime daha fazla çalışıyor…

İş üretiyor iş!!!

Boş laflarla dedikodularla uğraşmıyor ADAM…

*

Bizler burada samimiyetle ülkemize, Kırıkkale’mize ve partimize hizmet vermeye çalışan ve bu anlamda ailesinden, çoluğundan çocuğundan, sağlığından ve vaktinden fedakârlık yaparken, Halil Öztürk’ün ve ekibinin samimiyetinden ve çalışma temposundan kimsenin zerrece şüphesi olmasın!

*

Amacım birilerinin birilerine yaptığı gibi yalakalık değil! Zaten yalakalığı becerebilen bir insan olsaydım şu an ben de yeşil dolarların içinde yüzüyor olurdum!

Lakin ben ve bizler, devletimizin bize verdiği maaşın her bir kuruşunun helal olabilmesi için gece gündüz Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetinde, onların dertleriyle ve talepleriyle günümüzü gecemizi geçiriyoruz. Çoluğumuzdan çocuğumuzdan, eşimizden dostumuzdan, anamızdan babamızdan fedakârlık ediyoruz. Kendi özel hayatımıza ayıracağımız vakitlerde Halil Öztürk ile birlikte Kırıkkale’nin en ücra köşelerinde bir garibanın kapısını çalıp derdini, sıkıntısını dinliyoruz.

Gariban bir vatandaşın çocuğu ekmek sahibi olsun diye Halil Öztürk’ün çalmadığı kapı, aşındırmadığı yol kalmıyor.

*

Peki, bu çalışma temposu içerisinde, bu kadar emek harcarken birilerinin çıkıp da “Kırıkkale’ye fabrika mı kurdunuz?” sorusuyla karşılaşınca biraz önce sizlere anlattıklarımı somut örnekleriyle tek tek anlatmak zorunda kalıyoruz.

Öncelikle şunun iyi bilinmesi gerekir ki,

Halil Öztürk, sadece sahada boş boş gezip, düğün cenaze kovalayıp poz vermiyor!

Halil Öztürk’e sahada not ettirilen tüm sıkıntı ve taleplerin mutlaka karşılığı vardır. Mutlaka olumlu ya da olumsuz dönüş yapılıp vatandaş bilgilendirilir.

*

Dahası,

Halil Öztürk Kırıkkale’de olmadığı vakitlerde, pazartesi günleri MHP Genel Merkezinde bir yandan Disiplin Kurulunun işlerine bakarken diğer yandan da ziyaretine gelen hemşehrilerini ağırlar ve onların dertlerini taleplerini dinler.

Meclis açıkken salı, çarşamba ve perşembe günleri Genel Kurul ve Komisyon toplantılarına katılarak ülkemiz için ve Kırıkkale’miz için üzerine düşeni yapmaya çalışır. Cuma günleri ya Kırıkkale’dedir ya da yapılacak işlerle ilgili olarak Bakanlıkların, Genel Müdürlüklerin kapısını aşındırır.

Kırıkkale için; ilçeleri, köyleri için ve tek tek her bir Kırıkkaleli için yapılması gereken ne varsa inatla, ısrarla ve ciddiyetle işinin takibindedir Halil Öztürk.

*

Fabrika meselesine gelince…

Türkiye’nin en büyük savunma sanayi merkezlerinden birisi Kırıkkale’ye kuruluyor: ROKETSAN…

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı olarak hem JÖAK Eğitim Birliği ve hem de Lojistik Depo Komutanlığı Kırıkkale’ye kuruluyor.

Ayrıca son zamanlarda artış gösteren Ulaştırma Bakanlığı yatırımları…

Tüm bunların nasıl olduğunu düşünüyorsunuz?

Tüm bunları görmezden mi geleceksiniz?

Ben az söyleyeyim, siz çok anlayın.

Hani Halil Öztürk kapı kapı “Bir Oy Tayyip Bey’e, Bir Oy Devlet Bey’e…” diye gezdiği için eleştirenler var ya, işte özellikle onlar iyi okusunlar bu kısmı:

Önce 15 Temmuz 2016’da ruhu oluşan ve Yenikapı Mitingiyle kurumsallaşan Cumhur İttifakı sayesinde oluyor tüm bu işler.

Akıllarını ve ruhlarını PKK’ya, FETÖ’ye ya da diğer tüm terör örgütlerine satmışların bir türlü anlayamayacakları bir imanla yalnızca ve yalnızca ülkenin birliği, dirliği ve bekası için kurulan Cumhur İttifakı, ülkemize de Kırıkkale’mize de bu tarz yatırımların yapılmasının en önemli sebebi, vesilesidir.

Bu noktada Halil Öztürk, elini değil gövdesini taşın altına koyup bu tür yatırımların Kırıkkale’ye gelmesi için gecesini gündüzüne katıp çalışmakta ve emek harcamaktadır. Ayrıca Cumhur İttifakının diğer milletvekili AK Partili Ramazan Can da Halil Bey ile istişareli bir şekilde bu yatırımların Kırıkkale’ye gelmesi için çalışmalar yürütüyor.

*

Tekrar ifade etmek isterim ki tüm bu ve benzeri konuları kaleme dökmemin tek sebebi var, o da gerek Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün neler yaptığının gerekse ben ve diğer danışman arkadaşlarımın, milletvekilimizin temposuna ayak uydurabilmek için nasıl çalıştığımızın bilinmesi içindir.

Son bir örnek vermek gerekirse, Halil Bey geçen hafta kovid oldu ve evine geçti. Kovid hastalığını yaşayanlar bilir… Bu hastalığın tüm zorluklarına rağmen, vatandaşımızın işi aksamasın diye sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda benim ve diğer danışman arkadaşım Yalçın’ın özel telefon numaralarımızı da sosyal medyadan paylaştı. Herkes biliyor ki, Halil Öztürk’ün 27 binden fazla Facebook’ta, 10 binden fazla Instagram’da, 41 binden fazla da Twitter’da takipçisi var. Eğer bu ADAM ve bizler samimiyetle hizmet ehli olmasak, özel numaralarımızı neden herkesin görebileceği bir ortamda paylaşalım?

Dahası, bu paylaşım birçok yerel ve ulusal haber kaynağında, gazetede, internet sitesinde haber olarak paylaşıldı.

Ve şuna inanı ki, Halil Bey de dâhil hiçbirimizin de ikinci bir numaramız yoktur!

*

Velhasılıkelam,

Emin olun biz çalışıyoruz.

Canla başla…

Başımızda bir ADAM,

Bizler de ADAM gibi çalışmanın, hizmet vermenin telaşındayız.

Allah herkesin kalbine, gönlüne göre versin.

  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.2 ° / 7.7 ° Güneşli