YAŞAR KAYA


12´nci yaşımızı tamamladık


Zaman çok hızlı geçiyor. PUSULA GAZETESİ olarak yayın hayatına başlayalı koskoca 4745 gün geri de kaldı. Bugün 13´nci yaşımızı tamamladık. Bu süreçte bizi iki şey mutlu ediyor. İlki, dağıtım verilerinin, satış rakamlarımızın düzenli ve sürekli arttığını görmek... İkincisi ve en önemlisi de, siz kıymetli okurlarımızın hem muhtevamız, hem de tasarımımıza gösterdiğiniz teveccüh.

Elbette daha iyisi ve çok daha iyisi mümkün! Mütevazı imkânlarla bunu yapan ekibimiz, çok daha iyisini yapmaya da muktedir. Okurlarımız ve milletimiz çok daha iyilerine layık. Okuyucularımızın katkısı, yazar ve gazete mutfağının çabaları ile inşaAllah daha iyilerini başarmanın gayreti içinde olacağız. Malum bütün bunlar imkânla doğrudan ilişkili.

Başta gazetemizin sahibi Mehmet Altundağ, Murat Karadağ, Habilhan Pehlivanlı, Serdar Bozdoğan Şeymanur Çalışkan,Mehmet Çatalkaya, Yunus Pehlivanlı İsmail Dursun Kuzucu, Prof.Dr.Hamit Pehlivanlı, bilgi ve tecrübe birikimlerini okurlarımızla paylaşarak nitelikli bir gazete çıkmasında en büyük payın sahibidirler. Bu vesile ile muhabirler ve artık PUSULA GAZETESİ´nin  sayfalarında göremediğimiz diğer kıymetli dostlarımıza teşekkürlerimizi arz ederiz. Allah her birine uzun ömür, sıhhat ve afiyet lütfetsin, daha nice yıllar birlikte olmayı Cenabı Hakk (c.c.)´den niyaz ederiz.

YENİ ASRA ŞAHİTLİK ETMEK

Gördüğünüz gibi yeni bir asrın tasarlandığı bir dönemdeyiz ve bizler bu asrın tasavvur ve tasarımına şahitlik ediyoruz. Bu hem büyük bir baht, hem de zor bir görev içeriyor. ?Baht´ çünkü yalan yanlış tarafgir nakillerden okumuyor, bizatihi cereyan edişini seyrediyoruz. ?Zor bir görev´ çünkü doğru tahlil edilip, kayda geçirilmesi gerekiyor. Şayet gelişmeleri, insanlık düşmanı baronların elindeki küresel haber ajanlarının dikte ettiği şekilde verirseniz, hem Hakk´a, hem tarihe, hem de kendi toplumunuza yanlış yapmış olursunuz. Lakin medyada doğruları yazmak hiç de kolay değil. Kılıçların tepenizde sallandığını göre göre yapmayı biz ahlâkî ve vicdanî bir vecibe olarak görürken; bazıları ?delilik´ ve zamanın ruhuna uygun davranarak işini yürütmemek olarak değerlendiriyor. Ama bizim Hakk´a karşı söz, taahhüt ve mükellefiyetimiz var. Bu şuurla harekete gayret ediyoruz. Bu yüzden de takdiri yalnızca Allah-ü Teâlâ Hazretlerinden bekliyoruz.

Bütün emek ve alın terleri  ve çalışanlarımıza, bize gösterdikleri teveccüh nedeniyle de okurlarımıza tekraren teşekkür ederken bu takdim yazımızımı, on üçüncü sene-i devriyemiz ile ilgili yazımızı son cümlesi ile tamamlayalım:

Netice itibariyle biz genç, özgür ve özel bir gazeteyiz. Ayakta kalmak için çok şeye ihtiyacımız var. En önemlisi de dua, satın almanıza ve güç yettiğince başkalarına bizi tanıtmanıza. Pusula Gazetesi ümmete ve insanlığa hayırlı olmasını niyaz ediyoruz.

  • Perşembe 21.3 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.4 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.7 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu