ZÜMRE BAŞKANLARINA ÖLÇME DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ

ZÜMRE BAŞKANLARINA ÖLÇME DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl yeni proje uygulanıyor. Ölçme Değerlendirme etkinliği adı altında 2.,3.,4. ve 5. sınıfların zümre başkanlarına uygulanacak proje Endüstri Meslek Lisesi Toplantı salonunda 5 gün süre ile devam edecek. Dün

EĞİTİMLER 5 GÜN SÜRECEK
Ölçme Değerlendirme etkinliği Ömer Akay ve Fikret Çetinkaya tarafından verilecek. 5 gün sürecek olan eğitim sabah 10.00-12.00 ila 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitimler, 2., 3., 4. ve 5. sınıfların Türkçe, Matematik, Fen bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve İngilizce ile ilgili derslerin Zümre Başkanlarına verilecek. Çetinkaya, amaçlarının mevcut başarıyı daha da üst seviyelere çekmek olduğunu söyledi.
 
TAŞLAR YERİNE OTURMAYA BAŞLADI
Ölçme Değerlendir Etkinliğinde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, ?Konu ne olursa olsun ne kadar yol alırsanız o kadar iyi olur sizlerin sayesinde ilimiz olağan üstü başarılara imza atıldı bizler da bu başarıyı manevi yönden boş bırakmıyoruz. Başarıyı yakalamak olağan üstü çalışma olmadan olmuyor taşlar yerine oturmaya başladı. Buradan aldığınız bilgileri sınıflarınıza en iyi şekilde yansıtmanızı istiyorum. Sorunlara da varsa anını da çözüm bulmaya hazırız başarının sonu yoktur? dedi.
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti