Zulüm iktidarına son verme zamanı

Zulüm iktidarına son verme zamanı

ESNAF DA VATANDAŞ DA PERİŞAN

Zulüm iktidarına son verme zamanı

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık 13 yıllık zulüm iktidarına son verme zamanının geldiğini söyledi.

KAOS YARATARAK RANT SAĞLADILAR

AKP´nin 13 yıldan bu yana ülkeyi yönetmek yerine kaosa sürüklediğini anlatan Yücel Kızık Kırıkkale´de bir çivi çakılmadığı gibi Türkiye´nin en önemli silah sanayi olan Makine Kimya Endüstri Kurumunun da bu dönemde kapanma noktasına getirildiğini bildirdi.Kırıkkale7deki kamu ihalelerinin büyük çoğunluğunun kendi yandaşlarına adeta peşkeş çekildiğini ileri süren Kızık AKP Hükümetinin artık gitmesi gerektiğini söyledi.  

ESNAF DA VATANDAŞ DA PERİŞAN

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale de de hem vatandaşın hem de esnafın perişan olduğunu bildiren Yücel Kızık, ?Kırıkkale esnaflarımız dükkânlarını kapatma noktasına geldi. Her ay onlarca esnafın ilgili kurumlara kapatma dilekçesi verdiğini biliyoruz. Bunun yanında dar gelirli vatandaşlarımız da kısıtlı imkânlarla ayakta durmaya çalışıyor. İnşallah bu seçim rantçıların sonu olacak? dedi.

1 KASIMDA SANDIĞA GÖMÜLECEKLER

İlçe Başkanı Yücel Kızık 1 Kasımda herkesin sandığa gitmesini istedi. AKP´nin zulüm politikalarından ancak 1 Kasım seçimlerinde sandığa giderek bu hükümeti mutlaka sandığa gömülmesi gerektiğini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız