Zulüm, haksızlık ve hukuksuzluk katlanarak artıyor!

Zulüm, haksızlık ve hukuksuzluk katlanarak artıyor!

"İŞİMİ GERİ İSTİYORUM"

Zulüm, haksızlık ve hukuksuzluk katlanarak artıyor!

Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin, hükümetin zulüm, haksızlık ve hukuksuzluğunun katlanarak devam ettiğini söyledi. Yöneticilerin herkesi susturmak ve sindirmek istediklerini belirten Şahin, gücün karşısında boyun eğmeyeceklerini kaydetti.

AÇLIKLA TERBİYE EDİLİYOR

Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin, açlık grevinde 100.güne giren Nuriye Gülmen ve Semih Özakça´nın yaptıkları eylemin devem ettiğini ve hukuksuz anlayışın gün geçtikçe katlanarak arttığını söyledi. Şahin açıklamasının devamında, ?Türkiye her geçen gün daha fazla haksızlığa, hukuksuzluğa ve zorbalığa sahne oluyor. Herkesi susturmak ve sindirmek istiyorlar. OHAL ve KHK´ler ile haksız ve hukuksuz biçimde ihraç edilen, işsiz bırakılan yüz binin üzerinde insanı ve ailelerini açlıkla terbiye etmeyi, sahip oldukları gücün karşısında boyun eğdirmeyi hedefliyorlar.?

İŞİMİ GERİ İSTİYORUM

?Bu nedenledir ki ?işimi geri istiyorum´ diyerek süresiz, dönüşümsüz açlık grevine başlayan ve yarın açlık grevinde 100. güne girecek olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça´yı da gözler önünden kaçırmak, bir hakikatin dile gelmesini engellemek istiyorlar! Sağlıklarının bozulmasına, yaşamlarının ciddi anlamda tehdit altında olduğuna aldırmaksızın hükümet nezdinde yapılan tek şey, aynı sığlıkla ve yalana dayalı propagandalarla gencecik iki insanın göz göre göre ölüme sürüklenmesi oluyor! Gencecik iki insanın sağlığını yitirmesi, ölüme sürüklenmesi pahasına OHAL hukuksuzluklarında ısrarcı olunmakta, çözüm üretmek yerine sorunu büyütme tercih ediliyor.?

HÜKÜMETE ÇAĞRI YAPIYORUZ

?Eğitim Sen olarak hükümete yaptığımız çağrımızı yineliyoruz.  Gözleriniz var görün, kulaklarınız var duyun! Üyelerimiz Semih Özakça ve Nuriye Gülmen´in hemen serbest bırakılmasını ve taleplerinin süratle karşılanarak yaşamlarına sağlıklı biçimde devam edebilmelerini istiyoruz! Ayrıca KESK´e bağlı sendikalardan, sendikal faaliyetleri nedeniyle hukuksuza tutuklanmış olan yaklaşık yetmiş kamu emekçisinin de serbest bırakılmasını ve haksız, hukuksuz biçimde ihraç edilen tüm kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesini istiyoruz? dedi.

Haber Merkezi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ