Zulmüne dayanamadı kaçtı

Zulmüne dayanamadı kaçtı

Osmaniye`de birlikte yaşadığı adamın, kendisine ve çocuklarına dayak zoruyla dilencilik yaptırdığını öne süren Zülfiye K. isimli kadın 3 kızından birini yanına alıp Kırıkkale`ye geldi. Talihsiz kadına hayırsever bir vatandaş sahip çıktı

DİLENCİLİĞE ZORLANIYORMUŞ
Osmaniye`de birlikte yaşadığı bir kişinin, kendisine ve çocuklarına dayak zoruyla dilencilik yaptırdığını öne süren Zülfiye K. isimli ktadın, 3 kızından birini yanına alıp Kırıkkale`ye geldi. Birilikte yaşadığı adamın kendilerini zorla dilencilik yapmaya zorladığını söyleyen kadın ile ve kızına hayırsever vatandaşlar sahip çıktı.
HAYIRSEVER VATANDAŞLAR SAHİP ÇIKTI
Hürriyet Caddesi Nur Camii önünde vatandaşlardan yardım isteyen Zülfiye K, Osmaniye`de birlikte yaşadığı İ.Ö.`nün, kendisini ve çocuklarını sürekli döverek dilencilik yapmaya zorladığını anlattı. Bu duruma daha fazla dayanamadığını belirten Zülfiye Kılıç, "Bir gece kızlarımdan 7 yaşındaki Arzu`yu yanıma alıp Kırıkkale`ye kaçtım. Burada sağ olsun hayırsever bir ağabeyimiz bize kalacak yer ve eşya temin etti. Hiçbir geçim kaynağım olmadığı için, yine dilenerek karnımızı doyuruyoruz. İş imkanı olursa çalışmak istiyorum" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ