Zor şartlar altında çalışıyorlar

Zor şartlar altında çalışıyorlar

Vali Ali Kolat, Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan'ı ziyaret etti. Sağlıkta dönüşüm projelerinin önemli olduğunu belirten Vali Kolat, sağlıkçıların zor şartlar altında önemli görevler yaptığını söyledi.

SENDİKA HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Vali Ali Kolat, Türkiye’nin en büyük konfederasyonu MEMUR-SEN ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık Sen’i ziyaret etti. Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve sendika yetkilileri tarafından karşılanan Vali Ali Kolat’a Akdoğan Sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akdoğan, memur Sendikası olarak ilk Profesyonel Sendikacılığı, 2014-2015 Toplu Sözleşme kazanımları hakkında Kolat’a bilgiler verdi.

 

BÜYÜK YATIRIMLAR VAR

Vali Ali Kolat ise; Kırıkkale son yıllarda sağlıkta büyük bir atılım yaptığını belirterek yeni yapılan hastaneler sayesinde Ankara ya sevkin artık yapılmadığını söyledi. Kolat, Kırıkkale 43 ilin kesiştiği bir nokta bu nedenle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp fakültesi Kırıkkale için büyük bir fırsat olacağını bildirdi. Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarda başarılar diledi. Vali Kolat, çalışmalarından dolayı Akdoğan’a teşekkür etti.  Şube Başkanı Recep Akdoğan günün anısına Kolat’a bir tablo hediye etti.

 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!