ZİRVEDE ÇAM FİDANI DİKTİLER

ZİRVEDE ÇAM FİDANI DİKTİLER

KIRIKKALE`DE DENEK DAĞINA YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

ZİRVEDE ÇAM FİDANI DİKTİLER
Kırıkkale`de bulunan Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Kırıkkale`nin en yüksek dağı olan 1774 metre rakımlı Denek Dağına yürüyüş düzenledi. Zirveye ulaşan kulüp yetkilileri ve gönüllüleri, zirveye çıkmanın anısına çam fidanı da diktiler.
 
DOĞAYI SEVDİRMEK
Yürüyüşe, Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü başkanı Mustafa Saylam, Kulübün izcilik grubu üyeleri, Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) başkanı Mustafa Arı, Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, bir grup öğretmen, vatandaşlar ve ilköğretim öğrencileri katıldı. Denek dağı zirvesine yaklaşık 1,5 saatte tırmanan Kulüp yönetimi ve gönüllüleri, yürüyüşün Kulüp etkinlikleri kapsamında yapıldığını, kulüp üye ve gönüllülerine doğayı sevdirmek, doğa ile iç içe yaşamaya alıştırmak olduğu belirtti.  Zirveye ulaşan kulüp yetkilileri ve gönüllüleri, zirveye çıkmanın anısına çam fidanı da diktiler.
 
?SAĞLIKLI YAŞAM?
Kulüp başkanı Saylam, ``Kulübümüz, `Sağlıklı Yaşam` etkinlikleri kapsamında 2`nci doğa yürüyüşünü Kırıkkale`nin en yüksek dağı olan Denek dağına düzenledi. Üye ve gönüllülerimizle birlikte dağın zirvesine kadar ulaştık. Zirveye tırmanırken grup halinde yaptığımız yürüyüşle metrelerce yüksekteki temiz havayı içimize çekmenin ve şehirden uzak doğa ile iç içe yaşamanın mutluluğunu yaşadık. Ekibimize gençlerimiz ve ilköğretim öğrencileri de katıldı. Onlara bu yürüyüşle doğa sevgisini aşılamaya çalıştık`` diye konuştu. Dağın zirvesinde bir süre bekleyen katılımcılar, doğayı zirveden seyretme zevkiyle birlikte hatıra fotoğrafları da çektirdiler. Dağın zirvesine kadar ilk defa çıktıklarını ifade eden genç katılımcılar, yapılan doğa yürüyüşüyle ilgili olarak Kulüp yetkililerine teşekkür ettiler.
 


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü