Zırhlı Birliklere talibiz

Zırhlı Birliklere talibiz

BİZ VARIZ, BİZ HAZIRIZ

Zırhlı Birliklere talibiz

Başbakan Binali Yıldırım´ın 15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından askeri birliklerin Ankara dışına taşınmasını duyurmasının ardından Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Zırhlı Birliklerin Kırıkkale´ye gelmesini önerdi.

EKONOMİYE CAN VERİR

15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından Başbakan Binali Yıldırım´ın birliklerin Ankara dışına taşınacağı sinyalinin vermesinin ardından Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´ndan birliğin Kırıkkale´ye gelmesini istedi. Birliğin Kırıkkale´ye gelmesiyle Kırıkkale ekonomisinin canlanacağını ifade eden Baloğlu, yetkililerin bunun için girişimde bulunması gerektiğini söyledi.

BİZ VARIZ, BİZ HAZIRIZ

Birliğin Kırıkkale´ye gelmesi önerisinde bulunan Baloğlu yaptığı açıklamada, ?Hükümet yetkililerinin son zamanda dile getirdiği askeri birliklerin Ankara dışına alınması ile beyanları takip ediyoruz. Geçmiş yıllarda ilimizde bulunan ve daha sonra siyasi ayak oyunları ile başka yerlere taşınan acemi birliği ve zırhlı tugayın Kırıkkale esnafına nasıl zarar verdiğini yakinen takip ettik. Bu vesile ile stratejik öneme sahip Kırıkkale´de Zırhlı Birliklerin istihdam edilmesi bize göre hayatı önem taşımaktadır Anadolu´nun incisi Kırıkkale de bulunan MKE ve TÜPRAŞ rafinerisi de göz önüne alındığında zırhlı birliklerin ilimizde olması ülkemize ve esnafımıza son derece iyi olacaktır. Tüm siyasileri bu konuda elinden geleni yapmaya davet ediyorum. Biz varız biz hazırız? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız