ZİRAAT KATILIM YENİ ŞUBESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

ZİRAAT KATILIM YENİ ŞUBESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye genelinde yatırım çalışmalarına hız kazandıran Ziraat Katılım, 77’inci şubesini Kırıkkale’de vatandaşın hizmetine sundu.

ZAFER CADDESİ’NE AÇILDI 
Ekonomi bankacılığı alanında önemli çalışmalara imza atan Ziraat Katılım Bankası, 77’nci şubesini Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi No: 36 adresi Kırıkkale’de vatandaşın hizmetine sundu. Açılış törenine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, TSO Başkanı Ahmet Varlı ile çok sayıda davetli katıldı.
ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ 
Açılış töreninde konuşma yapan Özdemir, “Türkiye’nin ilk kamu bankası olarak kamu finans sektöründe önemli işler yapıyoruz. Sektörün büyümesine ve Ziraat Katılım olarak Türkiye’de bizimle birlikte çalışan bütün ailemizin büyümesi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Eksik kaldığımız illerde şubelerimizin olmadığı illerde şubelerimizi açmaya devam ediyoruz. Kırıkkale’de 77’nci şubemiz olarak vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atmak nasip olur” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız