ZİRAAT BANKASI YERLE BİR OLDU

ZİRAAT BANKASI YERLE BİR OLDU

Ziraat Bankası Kırıkkale Merkez Şubesi binası 8 saatte yerle bir oldu. Bankanın Kırıkkale Zafer Caddesindeki 30 yıllık 5 katlı binası dev iş makinelerinin 8 saatlik çalışması sonucunda yıkıldı.

Dün gece başlayan yıkım işlemi sabahta devam etti. Kent merkezindeki iki şubenin de aynı binaya hizmet verecek olmasından dolayı eski binanın yıkılması kararından sonra Zafer Caddesindeki binanın yıkım işlemi başladı

 

Önce binanın ahşap kapı, pencere ve vitrin camlarının büyük bölümü söküldü. Daha sonra binanın birinci kat tavanı ikinci kat tavanı ve diğer kat tavanlarında büyük delikler açıldı. Sabahtan itibaren ise dev iş makinesinin devreye girmesiyle bina yaklaşık 8 saatlik çalışma sonunda yerle bir oldu. İş makinesinin yıktığı tavan ve duvarlar büyük gürültü ile çevrilen güvenlik şeridi içine yıkıldı.

 

Yıkım işlemi sırasında Zafer Caddesi kısa sürelerle trafiğe kapatılırken çevre sakinleri ise yıkımı merakla izledi. Eski binanın yıkım işleminden sonra yerine daha çok katlı merkezdeki şubeleri içine alacak büyük bir bina yapılacak.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ