Zincirleme kaza

Zincirleme kaza

Kırıkkale-Kayseri-Keskin rampası karayolundaki buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI
Kırıkkale-Kayseri karayolunun Keskin rampası mevkisinde, yoldaki buzlanma nedeniyle, aynı yönde seyir halinde bulunan Kenan Şahin yönetimindeki 16 KN 797 plakalı yolcu otobüsü ile sürücüsü henüz belirlenemeyen şeker yüklü 38 TP 505 plakalı tır çarpıştı. Kaza yapan araçlara, Turgay Kılıç yönetimindeki 34 TL 0518 plakalı tır, sürücüsü belirlenemeyen 38 PT 971 plakalı kamyon ile 10 otomobil çarptı. Tır, Kamyon, Otobüs, kamyonet, otomobilin karıştığı Zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Kırıkkale?de ki hastanelerde tedavi altına alındı.

OTOBÜS YOLCULARI ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Bu arada, Kırıkkale`de dün akşam saatlerinde başlayan yağmurun ilerleyen saatlerde kara dönüştüğü, kazanın meydana geldiği bölgede hava sıcaklığının eksi 5 derece civarında olduğu ve gizli buzlanma yüzünden rampadan inmeye çalışan araçlardan önce Tır?ın kayıp yolu kapatması üzerine araçlar birbirine girdi.Annesi ile Babasının yaralandığı kazada soğuktan donma tehlikesi getiren şahıs daha sonra Ambulans ile hastaneye gönderildi.Tır a arkadan vuran otobüsteki iki yaralı hastaneye kaldırıldı.ön camı patlayan otobüs ün  yolcularını başka bir otobüse nakil ederek insanları soğuktan korudular.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama