Zinayı serbest bırakanlar yapanlar kadar suçludur

Zinayı serbest bırakanlar yapanlar kadar suçludur

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Mahalli Basında çıkan ‘Cinsel İstismar' haberlerinin kendilerini şoke ettiğini söyledi. Başkan Göçer, AKP'nin zinayı suç olmaktan çıkararak en az zina yapanlar kadar vebal altında olduğunu

ONLAR KADAR SUÇLU

AKP’nin zinayı suç olmaktan çıkarmasından sonra bu tür olayların arttığına vurgu yapan MHP il başkanı Seyit Ahmet Göçer “ Bu gün bu ahlaksızlar aramızda dolaşıyor. Kırıkkale’miz de yayın yapan tüm duyarlı medya kuruluşlarına bizi bilgilendirdikleri için teşekkür ediyoruz. Haberleri okuyunca adeta kanımız dondu. Bu ahlaksızlığı yapan yüz kişiden fazla insan olduğu söyleniyor. AKP derhal hatadan dönmeli ve iğrenç durumu tekrar caza haline getirmelidir. Gazetelerde okuduğumuz bu durumu yapanlarda mutlaka en ağır cezayı almalıdır. Zinayı suç olmaktan çıkaranlar en az suçu işleyenler kadar vebal altındadır” dedi.

ÇOCUKLARIMIZI KİM KORUYACAK?

Göçer “Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü çok başarılı çalışıyor. Ancak kanunlar yetersiz. Şimdi tüm analar ve babalar endişe içerisindeyiz. Bu şerefsizler aramızda dolaşıyor, çocuklarımızı kanun korumayacaksa, devlet korumayacaksa kim koruyacak. Yavrularımız okula göndermeyelim mi? Aramızda dolaşan yüz elliden fazla sapıkların kim olduğunu öğrenmek istiyoruz.  Biz MHP olarak bu hasta ruhluların derhal cezalandırılmasını istiyoruz. Bu işin takipçisi olacağız.  Buradan bir kez daha Kırıkkale Basınına duyarlı davranıp kamuoyunu aydınlattığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN

MHP Kırıkkale İl Başkanı Göçer geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlama konusunda da görüşlerini açıkladı. Göçer  “ Allah Kırıkkale’mizi korudu. Yetkililer bu konuda kamuoyunu sebebiyle ilgili bir açıklama yapacaktır. Bu vesile ile tüm MKE camiasına ve Kırıkkale halkına geçmiş olsun dileklerimi teşkilatım ve şahsım adına sunuyor, yangında kahramanca mücadele eden tüm itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız