Ziller tatil için çalıyor

Ziller tatil için çalıyor

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİRİNCİ YARIYIL TATİLİ BUGÜN BAŞLIYOR

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİRİNCİ YARIYIL TATİLİ BUGÜN BAŞLIYOR

Ziller tatil için çalıyor

Kırıkkale´de bugün birinci yarıyıl tatili dolayısıyla 49 bin 686 öğrencinin karne alacak İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, tatilin en iyi şekilde değerlendirilerek ikinci döneme hazırlanılmasını istedi. 

49 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALACAK

İl Müdürü Çetin il genelinde, temel eğitimde 168 okulda bin 837 derslikte 33 bin 421 öğrenci, orta öğretimde 61 okulda 928 derslikte 16 bin 265 öğrenci olmak üzere toplanda 229 okul 2 bin 765 derslikte 49 bin 686 öğrencinin birinci yarıyılı tamamlamış olup karne alacaklarını söyledi. ?Unutmamalıyız ki, öğrencilerimiz alacağı karneler hepimizin ortak karnesidir´ diyen Çetin, ?Öğretmen, öğrenci ve veliler olarak yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirip ikinci döneme dinlenmiş, daha gayretli daha hazır bir şekilde girmeliyiz. Bütün çabamız, gayretimiz, derdimiz geleceğimiz olan çocuklarımız, gençlerimiz içindir.?

EĞİTİM ÖĞRETİMDE KARNEMİZ İYİ

Kırıkkale olarak başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdiğimizi söyleyen Müdür Çetin, ?Türkiye genelinde tam gün eğitime geçişi tamamlayan sayılı illerden biri olduk. Devam eden, toplam 56.268.725 TL değerinde 13 eğitim yatırımımız hızla devam ediyor ve sürekli yenilerini ekleme gayreti içerisindeyiz. Eğitime verdikleri destek, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı herkese teşekkür ederiz. Tatil döneminde öğrencilerimizin dinlenmesini, aileleri ve yakınları ile vakit geçirmelerini, sportif, kültürel etkinliklerde bulunmalarını özellikle kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Ailelerimizin karne notlarında bekledikleri başarıyı görmediği zaman doğrudan öğrencimizi sorumlu tutmalarının yanlış olacağını ifade etmek isterim. Çünkü bir eksiklik varsa bunun aile, öğrenci, okul olarak hepimizin ortak sorumluluğu olduğu bilinci ile hareket etmeliyiz. Tüm öğrencilerimizin daha başarılı bir ikinci dönem geçirmelerini diliyorum? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti