Zihinlerdeki engeli kaldırmamız lazım

Zihinlerdeki engeli kaldırmamız lazım

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI ENGELLİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI ENGELLİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Zihinlerdeki engeli kaldırmamız lazım

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için belediye olarak her türlü desteği verdiklerini belirterek ?Hepimiz engelli adayıyız. Ne olacağını Rabbim bilir. Önemli olan insanlarımızın yüreği engelli olmasın? dedi.

FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Belediye önünden başlayan ve Engelli Kafe´ye kadar Engelli vatandaşlar için Farkındalık Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Engelli vatandaşlar ve çevre sakinleri katıldı.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Engelli kafeye kadar devam eden yürüyüş sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Bugün Engelliler haftası nedeniyle Engelli vatandaşlarımız için Farkındalık Yürüyüşüne katıldık. Engelsiz kafe Engelli derneğine işletmesi verilerek Engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz. Hepimiz bir engelli adayıyız. Buradan çıkınca ne olacağını Rabbim bilir. Önemli olan insanlarımızın yüreği engelli olmasın. Programa katılan herkese teşekkür ediyor ve bu vesile ile engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Haftasını kutluyorum? dedi.

MEMUR-SEN PROGRAM DÜZENLEDİ

Ardından Nur Cami konferans salonunda Memur-Sen Kırıkkale Şubesi Engelli komisyonu tarafından hazırlanan programa katılan Belediye Başkanı, 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası ile ilgili konuşma yaptı.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ