ZEYTİN?E BİLENİYORUZ

ZEYTİN?E BİLENİYORUZ

Kırıkkalespor?un Pazar günü oynayacağı Zeytinburnu maçı, takımımız için önemli bir lig maçı olarak görülüyor. Ancak Zeytinburnu için aynı şeyleri mümkün değil. Ligin en zayıf takımı Zeytinburnu ligdeki ilk galibiyetini ilk yarı da bize karşı almıştı.

7 MAÇTA SADECE 3 GOL ATABİLMİŞ
Son 7 maçında puan alamayan Zeytinburnu, ligde 4 puanla sonuncu sırada yer alıyor. Son 7 maçının tümünde mağlup olan Zeytinburnu, artık amatör ligde ne yapacağının hesabını yapıyor. Son 7 lig maçında 17 gol yiyen Zeytinburnu, rakip filelere son 7 maçta sadece 3 gol atabilmiş. Bu istatistikler ile Zeytinburnu son 7 maç göze alındığında kalesinde maç başına 2.2 gol görüyor. Ligde en çok gol yiyen takım, ikinci yarı kendini iyice bıraktı. Son 3 maçında ise Zeytinburnu rakiplerine gol atamazken, kalesinde 7 gole engel olamadı. Takımda birçok futbolcunun, başka kulübe transfer olması gündemde.
 
3 PUAN ALMAYA RAZIYIM
Gollerin çoğunu ilk 15 dakika arasında kalesinde gören Zeytinburnu, duran toplardan yediği goller ile tanınıyor. Takım bu sezon duran toplardan 7 maçta 9 gole kalesinde engel olamamış. Kırıkkalespor?un duran topta etkili olacağı bu maçta gözler önüne çıkıyor. Takımımızın hafta içi yapacağı antrenmanlarda duran toplara çalışması, takımımız için önemli bir avantaj getirecektir. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu ise maçtan önce temkinli konuşarak, rakibin kesinlikle küçümsenecek rakip olmadığını belirtti. Aydoslu, ?İlk yarıda ki maçta rakibimizi küçümsedik ve mağlubiyet aldık. Ligde nefes almak istiyorsak, bu maçı kazanmamız lazım. Bu takımların sürpriz yapma ihtimalleri çok fazla. Onun için 5-0?lık bir sonuç yerine maçın 1?0 bitmesine ve 3 puan almaya razıyım? dedi.


Ali Osman BİLGİÇ
9.03.2011 15:06:32
Rakibi ilk yarıdaki gibi küçümsersek puan kaptırabiliriz. Ne olursa olsun yaralı bir takım tehlikelidir.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ