ZEYTİNBURNUSPOR OLMAYALIM

ZEYTİNBURNUSPOR OLMAYALIM

MKE Kırıkkalespor As Başkanı Metin Akçalı, Kırıkkalespor için birlik olunması gerektiğini vurgulayarak, transfer yolunun açılmadığı takdirde geçen yıl küme düşen Zeytinburspor gibi olunacağını iddia etti. Takımın biran önce sıcak paraya ihtiyacı olduğunu

HEP BİRLİKTE DESTEK OLUNMALI

Takımın içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten MKE Kırıkkalespor As Başkanı Metin Akçalı, sorunların sadece yönetimle değil Kırıkkale halkı ile birlik olunup çözümlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Takımın biran önce sıcak paraya ihtiyacı olduğunu dile getiren Akçalı, herkesin kulübe destek çıkması gerektiğini söyledi.

 

TEKNİK HEYETİ RAHATLATMAMIZ GEREKİYOR

Transfer yasağının kaldırılması halinde teknik heyetin hali hazırda alacağı oyuncular olduğunu belirten Akçalı, ?İnşallah bu transfer yasağını kaldırırsak teknik heyetimiz nokta transferler yapacak. Gidenlerin yeri dolacak. Üstüne seçmelerden de oyuncular gelecek. Genç ve yetenekli bir ekiple sezona girmeyi hedefliyoruz. Amacımız bu yönde. Ancak biran önce şu transfer yasağını kaldırıp, teknik heyeti rahatlatmamız gerekiyor. Kırıkkalelilerin duyarlı olmasını bekliyoruz? dedi.

 

 

 

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ