Zehir tacirleri bu kez de çayı kullandı

Zehir tacirleri bu kez de çayı kullandı

UYUŞTURUCUYU ÇAYIN İÇİNDE GETİRDİLER!

Zehir tacirleri bu kez de çayı kullandı

Yurtdışından Kırıkkale’ye satış için uyuşturucu madde getirildiği ihbarını alan narkotik polisi, durdurduğu araçta narkotik köpeği "Adam" ile yaptığı arama sonucunda çay paketlerine gizlenmiş esrar, kokain, skunk gibi uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E.K. isimli şahsın yurtdışından Kırıkkale'ye uyuşturucu madde getirdiği ihbarını alması üzerine harekete geçti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından tespit edilen araç, Yahşihan Yurtkur Caddesi üzerinde durduruldu. Aracın içerisindeki E.K., O.K., E.A. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Narkotik Şubesi bünyesindeki detektör "Adam" isimli köpeğin de kullanıldığı aramada E.K.'ya ait valizin içindeki 4 çay paketine gizlenmiş 392,31 gram tabaka halinde esrar, 9,08 gram kokain ve 39,4 gram Skunk ile 2 adet de hassas terazi ele geçirildi. O.A. isimli şahsın ikametinde de arama yapan narkotik polisi, 1 adet çalıntı tabanca, tabancaya takılı boş şarjör, 50 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği ve 1 adet hassas teraziye el koydu.

Narkotik Şubeye götürülen 4 şahsın ifadesi alındıktan sonra E.A. ile A.K.'ya "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapıldı. Kırıkkale Adliyesine sevk edilen E.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, şüpheli O.K. de adli kontrol şartıyla salıverildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama