Zehir Tacirine Tokat

Zehir Tacirine Tokat

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor. Tüm ihbarları anında değerlendiren ekipler uyuşturucu konusunda yasadışı iş yapan çetelere göz açtırmıyorlar.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri uyuşturucu sattığı ileri sürülen kişiyi müşterileri ile birlikte yakaladı

ZEHİRE GEÇİT YOK 
Kırıkkale?de uyuşturucu madde sattığı iddia edilen A.A isimli bir zanlı ile zanlıdan uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 8 kişi yakalandı.  Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehirde uyuşturucu madde sattığı iddia edilen A.A isimli zanlıyı 25 gram esrar maddesi ile birlikte yakaladı.

ZANLI TUTUKLANDI
A.A, emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Öte yandan ekipler, zanlı A.A?dan uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 8 kişi hakkında da yasal işlem başlattı. Emniyet yetkilileri vatandaşları uyararak özellikle uyuşturucu konusunda dikkatli olmaları konusunda uyanık olmalarını istediler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama