Zararlarını anlattı, sigaraları kırdı attı

Zararlarını anlattı, sigaraları kırdı attı

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA ANLAMLI BİR PROGRAM YAPILDI

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA ANLAMLI BİR PROGRAM YAPILDI

Zararlarını anlattı, sigaraları kırdı attı

AK Parti İl Başkanlığında, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla program düzenlendi. İl Başkanı Nuh Dağdelen yönetim kurulu üyelerinin sigarayı bırakmalarını istedi.

ÖNCE ZARARLARINI ANLATTI

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, programda yaptığı konuşmada, sigaranın zararlarından bahsederek, sigara içen teşkilat üyelerinden sigarayı bırakma sözü aldı. Dağdelen, dünyada yaşayan insanların sağlığını tehdit eden en önemli etkenlerden birinin, sigara olduğunu belirtti.

BU TÜR ETKİNLİKLER OLMALI

Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerine işaret eden Dağdelen, "Ben sigara içmem. Hayatımda da hiç sigara içmedim. Bütün teşkilatımın da sigarayı bırakması noktasında telkinde bulundum. Onlar da beni kırmayarak sigarayı bırakmaya dair kararlılık gösterdiler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, liderimizin ifade etmiş olduğu üzere, sigara aynı zamanda pasif içiciler açısından bir insan hakları ihlalidir. Bu konuda tüm teşkilat olarak istişare ettik, onlarda artık insan haklarına saygı gösterecekler. Tabi görüntü, koku ve ekonomik eksilerinden önce en önemlisi insan sağlığıdır. Teşkilatımızdaki sigara içen arkadaşlarımız, bugün itibariyle sigarayı bırakmış bulunuyor" diye konuştu.

HABER: Murat Karadağ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!