Zamanınız bizim için çok önemli

Zamanınız bizim için çok önemli

TEKNOLOJİ SAYESİNDE ZAMAN KAYBI ÖNLENİYOR

Zamanınız bizim için çok önemli

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından açılan ?Genç Gönüllüler Sende Gönül Ver? projesi kapsamında Yüksek İhtisas Hastanesi ve KÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Öğrencilerinin katıldığı etkinlik düzenlendi.

ÇOK ÖNEMLİ KOLAYLIKLAR SAĞLIYOR

Etkinliğe Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Tıbbı Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mehmet Emin Demir, Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça ve Koordinatör Müdür Yardımcısı Ali Uluyüz ile Öğrenciler katıldı. Genel Sekreter Boyabatlı yaptığı açıklamada; Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yüksek İhtisas Hastanesinde de gündemde olan hastane randevu sisteminin vatandaşlara sağlamakta olduğu çok önemli fırsatlar ve avantajlar bulunduğunu söyledi.

TEKNOLOJİ HER YIL HIZLA YENİLENİYOR.

Özellikle de her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisine sahip olan mobil cihaz ürünlerindeki yenilikler ile vatandaşların yaşamları içerisinde nerede olursa olsun internete erişim ve telefona ulaşabilme şansına sahip olduklarını belirten Boyabatlı ?Bu durumda telefon ve internet üzerinde bireysel, kurumsal veya kamusal alanda kendisine sunulmakta olan dijital hizmet uygulamalarını her yerden 7 gün 24 saat kullanarak, reel de çok uzun süreler içerisinde yoğun emek harcayarak gerçekleştirebileceği işlemlerini internet üzerinden sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme şansını yakalıyor? dedi.

TEKNOLOJİ SAYESİNDE ZAMAN KAYBI ÖNLENİYOR

Boyabatlı açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Sağlık Bakanlığı´nın telefon ve elektronik ortam üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sistemi üzerinden vatandaşların kamu hastanelerine bu şekilde dakikalar içerisinde hastane randevusu alabilme şansına sahip olabilmesi çok sayıda avantajdan yararlanabilme şansına sahip olabilmesini de sağlıyor. Özellikle de hastalar, Sağlık Bakanlığı tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılan MHRS hastane randevu sistemi sayesinde eski dönemlerde olduğu gibi sabahın ilk ışıkları ile kamu hastanesine giderek muayene sırası alabilmek için uzun bir sıra, muayene sırasının kendisine gelmesi için uzun bir sıra beklemek durumunda kalmıyor. İlimiz Sosyal Projeler kapsamında ilkleri gerçekleştirerek, hastanelerimizde Sağlık Yönetimi Öğrencileriyle birlikte Hastaların muayene öncesi gereksiz yere beklemelerini önlemek, muayene sürecini kolaylaştırmak, muayene olmak istediği hastane ve hekim seçimini sağlamak, hasta memnuniyetini artırmak ve değerli olan zamanın hastane kuyruklarında harcanmaması maksadıyla hastanemiz ve ilimiz genelinde 182 MHRS sistemini daha etkin kullanılmasına yardımcı olmak için hastanenin giriş yerlerine pankart yaptırarak, stant açmak ve broşür dağıtarak halkımızı bilgilendirilmesi hedeflenmektedir? diye belirtti.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!