ZAMAN, Emekçilerini unutmadı

ZAMAN, Emekçilerini unutmadı

Zaman Gazetesi Kırıkkale Şubesi Dağıtım personelleri 11 Ekim Dünya Dağıtıcıları Gününde bir araya gelerek günün anısına pasta kesip eğlendiler.

DAĞITICILARINDA GÜNÜ OLUR

Dağıtım personelinin bile hatırlamadığı bugünü unutmayan Cihan Medya Dağıtım Merkezine şükranlarını ifade eden dağıtım personelleri uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler. Celal Bayar Parkında bir araya gelen personellere kurum ve idarecileri Mangal, Çiğ köfte ve kutlama pastası ikram etti.

PASTAYI EN EMEKTAR DAĞITICI KESTİ

Programda pastayı kurumun en emektar ve yaşça en kıdemli personeli Dağıtım yetkilisi Nevzat Özmen kesti. Ayrıca tüm personellerde eşlik ettiler. Kurum çalışanlarına kısa bir konuşma yapan  İl Yöneticisi Zihni Duman `Dünya Dağıtıcıları Gününü  kutladı ve bizler sıcak yataklarımızda yattığımız saatte sıcak soğuk demeden her gün bu emaneti olan gazetemizi aksatmadan kapımıza kadar ulaştıran bu emektarları tanımıyoruz dahi ama esas kahramanlar bunlar. Emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah yeni başlayacak kampanyamızın da gizli kahramanları sizler olacaksınız dedi. 1250.000 hedefini yakalamak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz dedi. Dağıtım personellerinden Özcan Yağmur` bizim bu unuttuğumuz günü hatırlayanlar teşekkür ederim. Keşke ayda bir Dünya Dağıtıcıları Günü olsa” dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı