Zaferimiz kutlu olsun

Zaferimiz kutlu olsun

Kırıkkale Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, 30 Ağustos 1922 tarihinin Türk milleti adına büyük bir önemi olduğunu hatırlatarak, Kırıkkalelilerin bayramını kutladı.

ESARET REDDEDİLDİ

Güngüneş 30 Ağustos Zafer Bayramı?nı şu sözlerle kutladı.  ; ?30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Türk milletine reva görülen esareti reddederek, tarihimizin şanlı zaferlerine yenisini eklemişlerdir. Yine Ağustos ayında kazanılan ve Türklere Anadolu?nun kapılarını 941 yıl önce açan Malazgirt Meydan Muharebesi Türk milletinin son yurdunun Anadolu olduğunun tarihi işaretidir. Mazisi yiğitlik ve başarılarla, karakteri şeref ve şanla dolup taşan necip milletimizin anılmaya ve kutlanmaya değer sayısız gün ve aylarının yanında bu ay; kahramanlıkların efsaneleştiği, Türk milletini tarih yapan zaferlerin kazanıldığı bir zaman dilimine işaret eder.

BAĞIMSIZLIĞIMIZI DÜNYA KABUL ETTİ

Kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği bu çok anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımızla anıyor kurumum ve şahsım adına tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ