Zafere çok az bir zaman kaldı

Zafere çok az bir zaman kaldı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, zafere çok az bir süre kaldığını ve 30 Mart'ta seçimi alacaklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen toplantıda yüzlerce araçla şehir turu yaptıklarını belirten Yılmaz, dosta düşmana mesaj verdikler

KUTLAMA MERKEZİ BELEDİYE
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahallelerde ev toplantılarına ara vermeden devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ev toplantısında açıklama yapan Yılmaz, seçimi kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını ve kendisine büyük bir teveccühün olduğunu söyledi. 30 Mart’ta kendisini sevenlerle belediyede kutlama yapacaklarını belirten Yılmaz, Kentin 20 yıldır hizmet alamadığını, belediyenin şirketleştiğini belirterek, “Biz geldiğimiz zaman sorunlar ortadan kalkacak” dedi. Belediyeyi yeniden kurumsal bir yapıya dönüştüreceklerini, proje ve çalışmalarla yeni iş sahaları açacaklarını ve bin kişinin istihdam edileceğini ifade etti.

HALK KİME OY VERECEĞİNİ BİLİYOR
Kırıkkale’de kimsenin doğru dürüst hizmet alamadığını belirten Yılmaz, 20 yıldır bu sorunun devam ettiğini ve bir dönem daha devem etmemesi gerektiğini ifade etti. Kentin en büyük sorunu olan ulaşım probleminin bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten Yılmaz, işçilerin de henüz maaşlarını alamadığını ve bunun Belediye adına utanç verici bir durum olduğunu kaydetti. Seçimi kazanmak için önemli çalışmaların yapıldığını belirten Yılmaz, tüm Kırıkkale’yi geliştirmek için önemli çalışmaların yapılacağını açıkladı.

BELEDİYE ZİHNİYETİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Belediye’nin kurumsal bir yapısından çok şirketsel bir yapıda bulunduğunu belirten Yılmaz, belediye işçilerinin maaş alamadığını ve bunun kanuni bir suç olduğunu ifade etti. Kendisine büyük bir desteğin olduğunu bu destekle önemli başarılara imza atacaklarını belirten Yılmaz, her dönem yanında olan vatandaşlara teşekkür etti. Bu davanın zaferle neticeleneceğini belirten Yılmaz, belediye burçlarına bayrağı dikeceklerini ve milli görüş hâkimiyetinin Kırıkkale’de var olacağını kaydetti.

BATI- DOĞU AYRIMI OLMAYACAK
Şehre yapılan yatırımların batıya doğru kaydığını bildiren Yılmaz, bunun Merkez’de ki vatandaşlar için dezavantaj olduğunu belirtti. Halkın bu konuda çok büyük sıkıntılar çektiğini belirten Yılmaz, Belediye Başkanı olması halinde kentin tüm bölgeleri için çalışacaklarını ve Kırıkkale’yi geliştireceklerini iddia etti.Şehrin plansız bir şekilde yapılaştırıldığını, yatırımların çoğunun Kırıkkale dışına gittiğini belirten Yılmaz, yatırımın hep Yahşihan Bölgesi’ne yapıldığını söyledi.

KENTİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Hastanenin, üniversitenin ve yeni yapılanmanın Yahşihan’da olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların ulaşım yönünden ilçeye gitmekte sıkıntılar çektiğini iddia etti.Yahşihan’ın iyi bir şekilde geliştiğini ve kentin Paris’i olduğunu belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin de aynı şekilde olması için 30 Mart’ta sandıkta Saadet Partisi’ni seçin uyarısında bulundu. Seçimleri kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Yılmaz, kentin sorunlarını bildiğini ve çözüm için elinden geleni yapacaklarını bildirdi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı