Zafer şarkısı söylemeye sayılı günlerimiz kaldı

Zafer şarkısı söylemeye sayılı günlerimiz kaldı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, bürosuna gelen Anavatan Partililere teşekkür ederek, bu seçimin hep birlikte bitireceklerini ve Kırıkkale'nin Beşir Atalay'a ders vereceğini söyledi. Atalay'ın 10 yıldır yanına gelen herkese ben Kırıkk

BAŞKAN PEKDOĞAN SLOGANLARI

Yerel seçimlere girmeyen Anavatan Partisi üyeleri MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan’a destek verdi.

Anavatan Partisi Parti Sözcüsü Melek Sultan Tufan önderliğinde toplanan yaklaşık 350 kişilik partili ‘Başkan Pekdoğan’ tezahüratlarıyla Pekdoğan’ın bürosuna yürüyerek Pekdoğan’a destek vereceklerini açıkladılar. MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan, seçimi hep birlikte kazanacaklarını ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu söyledi. Pekdoğan, zafer şarkısını söylemeye sayılı günlerin kaldığını belirtti.

 

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bu seçimin hep birlikte biteceğini ve 30 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını belirten Pekdoğan, her gün yüzlerce kişinin kendisine destek verdiğini ve Kırıkkale halkına layık olmak için gece gündüz çalışacağını bildirdi. Pekdoğan, 10 yıldır ‘Ben Kırıkkale Milletvekili değilim’ diyen Beşir Atalay’ın son dönemde değiştiğini belirterek, “Halk Beşir Atalay’a çok büyük bir ders verecektir” dedi. Atalay’ın, asıl adayı dururken yedek adayı belirlediğini belirten Pekdoğan, AK Parti’nin zihniyetinin hiç değişmediğini ancak bu dönem hiç beklemedikleri bir yenilgi alacaklarını ifade etti.

 

DEMOKRASİYİ HİÇE SAYIYOR

AK Parti’nin demokrasiyi hiçe saydığını ve imparatorluk tarafından yönetilmek istendiğini belirten Pekdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın, AK Parti adayını kendi seçtiğini söyledi. Atalay’ın parti il teşkilatını ve seçmenlerini hiçe saydığını belirten Pekdoğan, Beşir Atalay’ı çok kolay geçeceklerini bildirdi. AK Parti’nin adayını Kırıkkale’de görmediklerini belirten Pekdoğan, kendilerinin rakibi olmadığını ve Kırıkkale’nin 30 Mart’ta vicdanını ortaya koyarak oy vereceğini kaydetti.

 

MHP BAYRAĞINI BURÇLARA DİKECEĞİZ

Başkasının gölgesinde gezen adamın, gölgesinin olmayacağını belirten Pekdoğan, Kırıkkale’de sağlam aday olarak kendilerini gördüklerini ve seçimi kazanacaklarını ifade etti. 10 yıllık süreçte, olduğu yerde bulunduğunu, bulunduğu yerde de tekrar yürüdüğünü belirten Pekdoğan, parti, parti gezmeyip tek partisi olan MHP’den tekrar aday olduğunu kaydetti. 30 Mart’ta belediye burçlarına MHP bayrağını dikeceklerini belirten Pekdoğan, AK Parti’nin büyük bir hezimete uğrayacağını ve tekrar yüzde 50 oy bekleyenlerin hüsranla Kırıkkale’den ayrılacağını açıkladı. Pekdoğan, AK Parti’nin yaptığı anketlerin hepsinin yanlı olduğunu belirtti.

 

KAOSLAR YAŞIYORUZ

“Anavatan Partisi Parti Sözcüsü Melek Sultan Tufan ise yaptığı açıklamada, “Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki her gün hatta her saat başı yeni bir sorun, yeni bir gündemle karşılaşıyor, 7 şiddetinde depremle sallanıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de vatanımız üzerine çok oyunlar oynandı, oynanma ya da devam edecektir. Ülkemizi yönetenler bu oyuna bilinçli ya da bilinçsiz bir şekil de ortak olmaktadırlar. Nedir bu oyunun ana kuralları

Anadolu insanını aç bırakmak. Anadolu insanını işsiz bırakmak

Anadolu insanını borca esir etmek. Anadolu insanını gerçek islamdan uzaklaştırmak. Ülkemiz krizlerle boğulmuş, kaoslarla boğuşmuştur.”

 

PARAYI LİDYALILAR AYAKKABI KUTUSUNU AKP BULDU

“Binlerce vatandaşımız giyecek ayakkabı dahi bulamazken, bazılarının ayakkabı kutularına milyon dolarlar saklandı Parayı Lidyalılar bulsa da ayakkabı kutusunda saklamayı Ak Parti buldu. Hayatın her alanı yaşanan bunalımlardan payını almıştır. Türk milleti hiç hak etmediği, hiç layık olmadığı sıkıntı ve açmazlarla dolu bir yılı yaşamaya adeta mahkûm edildi. Sapla saman, doğruyla yanlış, güzelle çirkin, hak ile batıl, duayla beddua birbirine girdi. Memleketi bir operasyon merakı sardı.81 ilde 81 operasyon parolası ile yola çıkıldı. Sabah operasyon yapan, akşam görevden alındı.”

 

HÜKÜMETE DOKUNAN YANDI

“Hükümete dokunan yandı. Olayları anlamaya çalışan vatandaşın aklı karıştı. Siftahsız gününü kapatan esnafın kasası boşken yatak odalarında para dolu kasalar bulundu. Ben ve arkadaşlarım gece demeden gündüz demeden Kırıkkale için sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde elimizden geleni yapacağız. Artık siyasete bir kadın eli değsin.Biz kadınların büyük idealleri vardır.Bizler düzenli çalışır, başarıyı hedefler ve içimizdeki tüm anaçlıkla partimize sahip çıkarız. Beni de partisine davet ettiği için huzurlarınızda sayın başkanıma teşekkür ediyor, burada olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.Türksüz bir Türkiye Cumhuriyeti düşünenlere cevabımızı 30 Martta göstereceğiz.” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız