Zafer caddesi yolgeçen hanı mı?

Zafer caddesi yolgeçen hanı mı?

Engellileri istismar eden ?yardım simsarı gençlerin? masum vatandaşlardan topladıkları bozuk paraları bir esnafta tüm para haline getirdiği, bu paraları da kendilerine harcadığı iddia edildi. En son model cep telefonu ile birbirleri ile haberleşen simsarl

Zafer caddesi yolgeçen hanı mı?

Son günlerde ellerinde engelliler adına dergi satarak yardım topladıklarını söyleyen baylı bayanlı guruplar vatandaşları çileden çıkardı. Engelliler adına para topladıklarını söyleyen bu gençlerin topladıkları geliri nereye verdikleri ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

5 SAYFA DERGİ 10 TL

Kırıkkale sokaklarında son günlerde baylı bayanlı gurup halinde bir kaç genç ellerindeki dergiyi satmak için önüne geleni durduruyor.  5 sayfalık derginin tanesini 5- 10 hatta 20 TL?den satan ve engelliler adına toplandığı belirtilen bu paraların nereye ve kime gittiği ise merak ediliyor.  Engelliye yardım adı altında bazen meydanda bazen de Zafer Caddesi?nde satan gençler yüzünden okuyucularımız gazetemize şikâyet üstüne şikâyet yağdırdı. Bu şikâyetleri araştırmak üzere sokağa çıktığımızda gördük ki belediye ekiplerine de bu şikayetlerin gittiği söylendi.

 

SATICILAR TEHDİTLER SAVURDU

Konunun araştırılması için sokakta bulunan gençlerin yanına gittiğimiz de ise sert bir ifade ile karşılaştık. Bu dergilerin satış izin belgelerini sorduğumuzda bu gençlerin tavırları şok etti. Eliyle hareket yapan bu kişilerin engeliler adına yardım toplamadığı ve milletin duygularını sömürdükleri açıkça ortaya çıktı. Üniversite öğrencisi oldukları iddia edilen satıcılara vatandaşların tepkisi de yoğun oldu. Vatandaşlar engelliler adına para toplayan gençlere, ?Duygu sömürüsü yapmayın? diye tepki gösterdi. Zabıtaları göreve çağıran vatandaşlar gençlere, ?Modern Dilenci? dedi.  Vatandaşlar, zabıta ekiplerinin de gençlere müsaade etmesine anlam veremediklerini söylediler.Satış yapan gençler ise Adana Valiliği?nden izin aldıklarını belirterek caddeden uzaklaşarak izlerini kaybettirdiler.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ