Zafer Caddesi İşkencesi

Zafer Caddesi İşkencesi

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay son bir haftadan bu yana bazı gazetelerde Zafer caddesindeki kaldırım çalışmalarının bitirilmiş gibi haberlerin yer almasına tepki gösterdi. Olcay, oysa yaklaşık 20 günden bu yana cadde esnafının çalışmalar yüzünden ade

CHP Merkez İlçe Başkanı kaldırım çalışmalarının uzamasından dolayı esnafların perişan olduğunu söyledi.


ESNAFLAR İSYANLARI OYNUYOR
CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay Zafer Caddesinde yaklaşık bir aydan bu yana devam eden kaldırım çalışmaları nedeniyle özellikle çevre esnafların adeta işkence çektiğini söyledi. ?Olcay buna karşın bazı gazetelerde bir haftadır zafer caddesindeki kaldırım ve yol çalışmaları bitirilmiş gibi haberlerin yer almasına ise tepki gösterdi. Kemal Olcay caddede yaklaşık bir aydan bu yana süren çalışmadan en çok esnafların etkilendiğini belirterek, ?Şehrimizin en güzide caddelerinden birisi olan Zafer Caddemizdeki çalışmalar yaklaşık bir aydan bu yana sürüyor. Memur mesaisi ile yapılan çalışmalar nedeniyle kısa sürede bitirilmesi gereken çalışmalar uzadıkça uzuyor, dolayısıyla çalışmalar yüzünden oluşan toz, toprak ve çamurdan çevredeki esnaflar etkileniyor, çamur ve pislik nedeniyle vatandaşlarda caddede durmak istemiyor? dedi.

GÜZEL ÇALIŞMALARIN YANINDAYIZ
Yapılan güzel çalışmaların yanında olduklarını söyleyen Kemal Olcay kısa sürede bitirilmesi gereken çalışmanın bu kadar uzamasından Belediye yetkililerinin sorumlu olduğunu söyledi. Bir yandan çalışmaların devam ettiğini bir yandan da trafiğin açık olduğunu bildiren Olcay Bu yüzden caddede sürekli sürücüler ve esnaflar arasında tartışma yaşandığını da kaydetti. Yola içme suyu, sellik ve kaldırımlarda oluşan suların taşınması için döşenen borularında eskiye göre daha kullanışsız olduğunu belirten Olcay, ilerde bunun sorun olacağını belirtti. Kaldırım çalışmalarının ne zaman biteceğini de merak ettiklerini ifade etti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ