Zafer Caddesi esnafı Toz topraktan usandı

Zafer Caddesi esnafı Toz topraktan usandı

Belediye tarafından yaklaşık 2 aydan süren kaldırım genişletme, taş döşeme çalışmaları nedeniyle Cumhuriyet caddesinden sonra Zafer Caddesi de şantiyeye döndü. Bir haftadan bu yapılan kazı çalışması yüzünden cadde esnafları neredeyse patlama noktasına gel

BİR HAFTADIR İŞ YAPAMIYİRLAR
Kırıkkale Belediyesi tarafından ana caddelerde başlatılan ve süre olarak uzun süren kaldırım genişletme ve taş döşeme işlemi esnafları çileden çıkartıyor. Cumhuriyet Caddesindeki işlemlerin ardından yaklaşık bir hafta önce kaldırım taşları sökülen Zafer Caddesi esnafları bir haftadır iş yamadıkları gibi dükkânların toz toprakla dolması nedeniyle patlama noktasına geldiler.

ÇALIŞMAYA KARŞI DEĞİLİZ
Esnaflar çalışmaya karşı olmadıklarını ancak ekmek kapılarının önünde devam eden çalışmaların en seri şyekilde tamamlanarak işlerinin yeniden açılması gerektiğini savunuyorlar. Esnaflar tam çalışma sezonunda başlatılan ve bir haftadır hiçbir işlem yapılmayan caddede toz toprak yüzünden kapılarını dahi açamadıklarını belirtiyorlar. Bu tür çalışmaların başka illerde en seri şekilde yapıldığını ileri süren esnaflar Kırıkkale?de her nerdense her işin böyle ters olduğunu belirtiyorlar.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ