Zafer bizim olacak

Zafer bizim olacak

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale Gündoğdu Mahallesi'ndeki mitingde net konuştu Yılmaz, Kırıkkale 31 Mart sabahı bambaşka bir güneşle uyanacak. 31 Mart sabahı zafer bizim olacak” dedi.

HÜSRANA UĞRAYACAKLAR
Kırıkkale’nin 10 yıldır hizmet alamadığını belirten Yılmaz, mevcut zihniyetin kente bir çivi çakmadığını, çakılan paslı çivinin de yandaşlarına rant sağladığını bildirdi. Yılmaz, işçilerin maaşlarını vermeyen zihniyetten hesap soracağını ifade etti. Oy için hiçbir sermaye kuruluşuna söz vermediğini belirten Yılmaz, söz verenlerin 30 Mart’ta çok büyük bir hüsrana uğrayacağını kaydetti. Sahipsiz Kırıkkale’ye sahip çıkmak için geldiklerini belirten Yılmaz, vatandaşa hizmeti esas alan bir anlayışla yola çıktıklarını açıkladı.

4 GÜN DAHA ÇALIŞIN
Kırıkkale’yi seviyeli, dürüst, temiz bir siyaset ve belediyecilikle tanıştıracaklarını bildiren Yılmaz, zafere çok az bir zaman kaldığını belirtti. Sandıklara, oylara, Kırıkkale’ye, halka sahip çıkacaklarını belirten Yılmaz, hırsızlık döneminin sona erdiğini belirterek, “Rant ve yandaşlarına peşkeş çekme zamanı artık sone erdi” dedi. Bundan sonra hiçbir gücün seçimi ellerinden alamayacağını belirten Yılmaz, partililere 4 gün daha çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

BUGÜN BURADA OLMAZDIM
Alt ve üst geçitlere önem verileceğini belirten Yılmaz, engelliler için yapılacak olan asansörlü üst geçitlerin Kırıkkale’ye modernlik kazandıracağını ifade etti. Sansasyonel dedikodular çıkarak kendisinin yıpratılmak istendiğini belirten Yılmaz, Belediye Başkanı olması durumunda AK Parti’ye geçeceği söylemlerini çok sert bir dille eleştirdi. Aday olmadan önce kendisine bir takım vaatler verildiğini belirten Yılmaz, o dönem dik durduğunu ve milletin kendisini Belediye Başkanı olarak görmek istediğini açıkladığını bildirdi. “AK Parti’ye geçecek olsaydım bugün burada olmazdım” diyen Yılmaz, bu dedikoduları çıkaranların kendisinden korktuğunu ve kendisinin ve partisinin yakaladığı başarıyı pasifize etmek istediğini kaydetti.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı