Zafer Bayramını Yüzerek Kutladılar

Zafer Bayramını Yüzerek Kutladılar

5 BİN 923 ÖĞRENCİ SPORLA TANIŞTI

Zafer Bayramını Yüzerek Kutladılar

Kırıkkale Yüzme İl Temsilciliğinin 2016 yılı faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Yarışmaları Olimpik Yüzme Havuzunda yapıldı. Yarışmalar serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde 50 metre mesafelerde yapılan yarışmalarda sporcular dereceye girebilmek için yarıştılar.

120 SPORCU KATILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Yarışmalarına 6-8 yaş, 9-10 yaş,11-12 yaş, 13-18 yaş, kategorilerinde 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışmalar serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde 50 metre mesafelerde yapılan yarışmalarda sporcular dereceye girebilmek için yarıştılar.

YAZ SPOR OKULLARININ KAPANIŞ TÖRENİ DE YAPILDI

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödüllerin dağıtıldığı törende, 29 Haziran-29 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Yüzme Branşı sporcularının katılım belgelerinin dağıtımı da yapıldı. Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, yüzme branşına olan ilginin ilimizde sürekli arttığını, bunun sonucu olarak da 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme yarışmalarına katılımına yansıdığını belirtti.

5 BİN 923 ÖĞRENCİ SPORLA TANIŞTI

Bu yıl Yaz Spor Okulları vasıtasıyla 30 spor branşında toplamda 5 bin 923 öğrenciyi sporla tanıştırdıklarını ifade eden Ünlü,  ?Bin 58 öğrencimiz yüzme branşında yaz spor okullarına katıldı. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Eğer biz sahip çıkmazsak ne olduğu belli olmayan gruplar çocuklarımızı ve gençlerimizi kendi emelleri doğrultusunda yetiştirip kullanırlar. Bu gruplara fırsat vermemeliyiz? dedi. Yaz Spor Okullarında başarılı olan sporcuların kışın da antrenmanlara devam edeceklerini kaydeden Ünlü, ?30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Yarışmalarına katılan kulüplerimize, antrenörlerimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline teşekkür ederim? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ