Zabıtaya ilk yardım eğitimi

Zabıtaya ilk yardım eğitimi

ZABITA HAYATA DOKUNUYOR

Zabıtaya ilk yardım eğitimi

Her daim vatandaşlarla yoğun temas halinde olan Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bir süredir personeline yönelik sürdürdüğü ilk yardım konulu eğitim seminerlerini tamamladı.

ZABITA HAYATA DOKUNUYOR

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli uygulamalı olarak ilk yardım eğitimi aldı. Hizmeti içi eğitime önem veren Kırıkkale Belediyesi, vatandaşlarla sıkı temas halinde olan Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik ise hayat kurtaran eğitimlerini gruplar halinde tamamladı. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi İlk Yardım Sorumlusu Elif Keskin tarafından verilen eğitimlerin sonuncusuna Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürü Koray Arslan da katıldı.

DONANIMLI HALE GELDİLER

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürü Koray Arslan, zabıta ekiplerinin Kırıkkale'de en uzak noktalara kadar hizmet verdiklerini, şehrin her noktasında olduklarını belirterek, “Zabıta ekiplerimizin bu hizmetler esnasında karşılaşacakları tüm acil vakalarda, yetki ve bilgi seviyelerinde müdahale ederek, gecikmede sakınca olacak önlemleri almaları hususunda ilk yardım eğitimlerini aldılar. Personelimiz ilk yardım hususunda daha da donanımlı hale geldiler” dedi.

TEMEL EĞİTİMLER

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afetlerde Sağlık Hizmet Birimince Zabıta personeli solunum problemleri, kalp durması, burkulma, kırılma, kanama, şoktan çıkarma, yanık, donma, sıcak çarpması, havale, sara krizi, tansiyon dengesi, kan şekeri düşüklüğü, zehirlenme, hayvan ısırması, akrep, yılan ve arı sokmalarıyla boğulma gibi konularda temel eğitim aldılar. Eğitimlerin düzenli aralıklarla sürdürüleceği öğrenildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü