Zabıta?dan Ramazan Denetimleri

Zabıta?dan Ramazan Denetimleri

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan?da olumsuz görüntüler oluşmaması için denetimlere başladı. Şehir içerisindeki, lokanta, pastane, kafeterya ve fırınları denetleyen zabıta ekipleri denetleme esnasında herhangi bir olumsuzluğa rastlam

UYARILARDA BULUNDULAR
Zabıta Müdürü Fatih Tuncay öncülüğünde gerçekleştirilen denetimlerde lokanta, kafeterya ve fırınlarda ruhsat, personel sağlık belgeleri gibi evraklar incelendi. Bulaşıkhane ve imalathanelerin genel temizlik durumlarını inceleyen ekipler, hijyen durumları ile ilgili olarak uyarılarda bulundular.

HİJYEN KONUSU GÜNDEME GELDİ
Denetimlerde hijyen konusunda fazla olumsuz bir durum ile karşılaşmayan zabıta ekipleri, işletmecileri hijyen şartları konusunda daha titiz olmaları konusunda uyarırken, imalathanesinde hijyenli bir ortam oluşturan işletmecileri de tebrik etti. Belediye denetim ekipleri tarafından yapılan denetimler hakkında bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Tuncay, denetimlerin ilerleyen günlerde artırılacağını ifade ettiler.

OLUMSUZ BİR DURUM YOK
Ramazan öncesi fırınlar, lokantalar ve vatandaşların Ramazan Ayı`nda daha sık gideceği fırın, pastane gibi işletmeleri temizlik ve hijyen bakımından daha özenli olmaları gerektiğini belirten Müdür Tuncay ?Yaptığımız denetimlerde kötü bir duruma rastlamadık. Bu durum bizleri çok mutlu etti. Esnafımız belli kriterlere uyum sağlıyorlar. Denetimlerimiz büyük bir titizlikle Ramazan Ayı içerisinde de devam edecektir? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ