Zabıta?dan Esnafa Çifte Standart

Zabıta?dan Esnafa Çifte Standart

Kırıkkale Belediyesi zabıta ekiplerinin esnaflar arasında çifte standart uyguladığı iddia edildi. Zabıta ekiplerinin işyerinin önüne mal koyan bazı esnaflara müdahale ederken bazılarına göz yumduğu ileri sürüldü.

TANIDIKLARINA GÖZ YUMUYORLAR

Esnaflar zabıtanın çifte standart uygulamasına ateş püskürüyor. Göz göre, göre işyerinin önüne malzeme koyan esnafların belediye tarafından torpilli olduğu iddia edildi. Kendilerinin torpilli olmadığı için işyerlerinin önüne malzeme konulduğunda zabıtanın hemen müdahale ettiğini belirten esnaflar, ?Zabıta belirli esnafları göremezlikten geliyor. İstedikleri kadar kapılarının önüne malzeme koyuyorlar. Bizlere ise yetim evlat muamelesi uyguluyorlar. Biz malzeme koyduğumuz zaman hemen kara defteri çıkartıp cezai işlem uygulamaya kalkıyorlar.? dedi.

BİZLERE EŞİT MUAMELE YAPILMIYOR

Zabıtanın esnafa karşı eşit muamele yapmadığından yakından esnaflar, ?Kimin dayısı varsa o işi götürüyor. Kim belediyenin partisi ise, onlara ses çıkmıyor. Olan geçimi için çalışan esnafa oluyor. Bizler eşit muamele görmek istiyoruz.  Bizlerde bu şehrin evlatlarıyız. Bütün kazancımızı burada harcıyoruz. Vergimizi buraya veriyoruz. Herkes gelip geçici, bu şehir bizim.? diye konuştular.

DİLENCİLER CİRİT ATIYOR

Her gün dilencilerle yüzgöz olmaktan bıktıklarını açıklayan esnaflar, ?Zabıtalar birazda onlarla uğraşınlar. Müşterimizin yanında bizden para dileniyorlar. Sokakta zabıtadan çok dilenci geziyor. Zabıtalar, ne zaman dilencilerle uğraşacak.? diye konuştu.



Doğru
8.02.2013 09:17:16
Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru Doğru

Medeni
13.02.2013 19:57:15
Halkımızın ortak malı olan kaldırımları işgal edenlerin ve burada mal satanların hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Zabıta kanunları uygular... Cadde mağazacılığı ile pazarcılığı ayırt edemeyenlere haddini bildiren zabıtayı tebrik ediyorum. Zabıta müdahale etmezse şehrimiz Afganistan`daki şehirlere benzeyecek! Halk tepkide gösterse medeniyetten nasibini alamayanlara müdahale edilmesi bence çok haklıdır.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ