Yüzlerce kişi Cuma Namazını kılamadı

Yüzlerce kişi Cuma Namazını kılamadı

Cuma namazı için Çarşı Camisine gidenler kötü bir sürprizle karşılaştı. Kızılkanat İş Merkezinin kapalı alanını dolduran yüzlerce kişi hoparlörün bozuk olması yüzünden namazını eda edemedi. Kimi vatandaşlar namazın sünnetini kıldıktan sonra alanı terk ede

HOPARLÖR BOZUK OLUNCA
Dün yüzlerce vatandaş Cuma namazı için gittiği Çarşı Camisinde son anda kötü bir sürprizle karşılaştı. Cami içinde yer olmayınca Kızılkanat İş Merkezinin kapalı alanını dolduran yüzlerce vatandaş namaz saatini beklemeye başladı. İmamın vaazını duyamayan bazı vatandaşlar ses gelmemesi üzerine harekete geçse de çarşı hınca hınç namaz için gelen vatandaşlarla doldu. Ezan okunduktan sonra da bir ses çıkmayınca bazı vatandaşlar namazın farzını kılarak alanı terk etmek zorunda kaldı. Birçok vatandaş ise caminin çevresinde kar buz üstünde saf tutarak namazını eda etmek zorunda kaldı.

 
VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Kızılkanat İş Merkezi içindeki hoparlörün bozuk olması yüzünden Cuma namazını dışarıda kar buz üstünde kılmak zorunda kalan vatandaşlar cami yönetimine tepki gösterdiler. Namazı güç şartlarda eda etmek zorunda kalanlar yönetimin sık. Sık böylesi aksaklıklara yol açtığını söylediler. Havanında soğuk olması yüzsünden namazını dışarıda açık havada kılan çevre esnafları ve vatandaşlar özellikle Cuma günleri böylesi aksaklık yaşanmaması için daha dikkatli olunmasını istediler. Bu arada böyle bir aksaklığın Mevlit Kandili?ne denk gelmesinin bir tesadüf olduğunu söylediler.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ