Yüzlerce ?Volkan? yetişecek

Yüzlerce ?Volkan? yetişecek

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN OLDUĞU ZAMAN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNE GİDENLERE AÇILAN ATEŞLE ŞEHİT OLAN VOLKAN PİLAVCI´NIN İSMİ, KIZILIRMAK ANAOKULUNA VERİLDİ

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN OLDUĞU ZAMAN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNE GİDENLERE AÇILAN ATEŞLE ŞEHİT OLAN EVLİ 2 ÇOCUK BABASI 36 YAŞINDAKİ VOLKAN PİLAVCI´NIN İSMİ, KIZILIRMAK ANAOKULUNA VERİLDİ

Yüzlerce ?Volkan? yetişecek

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne gidenlere açılan ateşle şehit olan, Volkan Pilavcı´nın isme Kırıkkale Kızılırmak Anaokulunda yaşatılacak.

KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ

Kırıkkale Kızılırmak Anaokulunun adı, Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu olarak değiştirildi. Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye´nin 15 Temmuz akşamı bir darbe teşebbüsünün ötesinde işgalci bir girişimle karşı karşıya kaldığını söyledi. Şehit Volkan Pilavcı´nın 15 Temmuz darbe girişiminde vatanı, milleti ve bayrağı için şehit olduğunu ve büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini vurgulayan Arslaner, ?Volkan Pilavcı ile 240 şehidimiz ebedi olarak kalbimizde yaşayacak ve şehitlerimizi asla unutturmayacağız. Bu şehirde tek bir FETÖ/PDY terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Aksi takdirde şehitlerimize ve vatanımıza karşı görevimizi yerine getirmemiş sayılırız? dedi.

ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Okula şehidin adını vermelerindeki amacının yeni Volkan Pilavı yetişmesini sağlamak olduğunu dile getiren Arslaner, ?Amacımız 15 Temmuz şehitlerimizi unutturmamak, 15 Temmuz´un önemini gençlerimize anımsatmak yeni Volkan Pilavcı yetişmesini sağlamaktır. Buradan yüzlerce, binlerce Volkanlar yetişecek" diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise yaptığı açıklamada, Demokrasi şehitlerinin isminin her yerde anılacağını ve kahramanlık destanı olan 15 Temmuz´u asla unutmayacaklarını söyledi. Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Çetin, Şehit Volkan Pilavcı´nın eşi ve iki çocuğu katıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti