Yüzde 62'yi geçeceğiz

Yüzde 62

AK PARTİ İL BAŞKANI RADYO K`DA CANLI YAYINA KATILDI

Yüzde 62'yi geçeceğiz

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Radyo K'da canlı yayına katılarak Radyo K Sahibi Kadir Kipmen'in sorularını yanıtladı. 1 Haziran'da ilimize gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu mitingi için tüm Kırıkkale halkını Cumhuriyet Meydanına beklediklerini söyledi.

ÇALIŞMALARI VE HİZMETLERİ ANLATTI

Radyo K'da Kadir Kipmen'in sorularını yanıtlayan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetleri ve önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar ve hizmetler hakkında kamuoyuna bilgiler verdi. 2002 öncesi Türkiye ve 2002 sonrası Türkiye hakkında bilgiler veren Akçay, 7 Haziran`da gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinin, ülkemiz ve Kırıkkale'mize hayırlı olsun. Bu seçim çocuklarımızın geleceği için önemli bir seçim Ak Parti iktidarı ile Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de eğitim ve sağlık alanında büyük değişim yapıldı. Hastanelerimiz beş yıldızlı konforunda, istediğimiz eczaneden istediğimiz hastane tedavi oluyoruz. 2002'den önce başörtülü kızlarımız okullara alınmıyor, çocuklarımıza dini eğitim verilmiyordu. Şimdi ayrım yapılmadan başörtülü bayanlar özgür iradesiyle okullara ve resmi kurumlara girebiliyor. Çocuklarımıza ilkokulda Kur'an-ı Kerim ve Peygamber efendimizin hayatı öğretiliyor” dedi.

CUMHURİYET MEYDANINA BEKLİYORUZ

Akçay, Şimdi bu gelişmelerden rahatsız olan ve Türkiye'deki istikrarın sürmesini istemeyen bir muhalefet partiler, paralel yapı ve İsrail ve ermeni diasporası var. İstanbul'a deniz altına 3 katlı Kanalistanbul yapılacak, yapılmasını istemiyorlar. Dünyanın en büyük havaalanı yapılacak, yapılmasını istemiyorlar. İstikrarın sürmesinden rahatsız oluyorlar ve ülkenin 2002'den önceki o kaoslu günlere dönmesini istiyorlar. Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de birçok hizmetler yapıldı. Kırıkkale'nin kimliği olacak Nur Camii, Silah OSB, duble yollar, hastaneler. Kırıkkale halkı her şey,n farkında ve 211 seçimlerinde verdikleri yüzde 62 oydan daha fazla oy vererek Kırıkkale'de 3-0'ı çıkaracağız ve bu hizmetlerin devamı için oy ortalamamızı yükseltip, meclise 3 vekilimizle daha güçlü gideceğiz” diye konuştu. Akçay ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Pazartesi günü saat 12.00'da Cumhuriyet meydanında Kırıkkaleli vatandaşlara hitap edeceğini ve tüm Kırıkkale halkını Cumhuriyet Meydanına beklediklerini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız