Yüzde 50´nin üstünde ?Evet? oyu alacağız

Yüzde 50´nin üstünde ?Evet? oyu alacağız

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY 15 TEMMUZ DERGİSİNİN TANITIMINI YAPTI

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY 15 TEMMUZ DERGİSİNİN TANITIMINI YAPTI

Yüzde 50´nin üstünde ?Evet? oyu alacağız

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, referandumda Kırıkkale´nin Türkiye ortalamasının üstünde bir evet oyu alacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kendileri için önemli olduğunu belirten Akçay, referandum anketlerinin yüzde 50´nin üstünde olduğunu ve Türkiye´nin yeni anayasasının halk tarafından onaylanacağını bildirdi.

15 TEMMUZ DERGİSİNİ TANITTI

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve hep akıllarda yer etmesi için, dergi bastırdıklarını, bastırılan dergilerin Türkiye´de dağıtılacağını söyledi. Derginin, 81 ilin Milletvekillerine, Valilerine ve kamu kurum kuruluşlarına dağıtılacağını belirten Akçay, 15 Temmuz´un unutulmayacağını bildirdi. Referandum çalışmalarına başladıklarını belirten Akçay, 2 Nisan tarihinde referandumun olacağını ve Kırıkkale´nin Türkiye ortalamasının üstünde evet oyu kullanacağına inandığını ifade etti. Erdoğan´ın kendileri için önemli olduğunu belirten Akçay, referandum anketlerinin yüzde 50´nin üstünde olduğunu ve Türkiye´nin yeni anayasasının halk tarafından onaylanacağını bildirdi.

YENİKAPI RUHUNDAKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYORUZ

15 Temmuz akşamı Kırıkkale´de milli iradeye hep birlikte sahip çıktığını söyleyene Akçay, ?Bizler de bunları o destanı anlatarak gurur duyuyoruz. 15 Temmuz akşamı maalesef içimizdeki vatan hainleri kendi topumuzu kendi tankımızı kendi silahımızı doğrultular ama bu insanların içiresindeki imanı hesap edemediler tankları ve topları bizim vatansever insanımızı düşünmediler. 15 Temmuz akşamı Kırıkkale´de milli iradeye hep birlikte sahip çıktık demokrasi nöbetlerimizi sabah namazlarına kadar tutuk FETÖ karşısında olduğumuzu nasıl ders vereceğimizi anlattık. Türkiye´nin her tarafından başlayan nöbet cumhurbaşkanımız nokta koyana kadar başladı.?

BİRLİK VE BERABERLİK

?Yenikapı Ruhundaki birlik ve beraberliğimizi koruyoruz dolar üzerinden oyun oynamaya çalışsanız da terörle gelseniz de biz dimdik ayakta olduğumu gösteriyoruz. 15 Temmuzu unutmayacağız hainleri unutmayacağız halen çalışmalar devam ediyor ve devam edecek. 15 Temmuzun ardından il başkanlığımızda demokrasi köşesi yaptık. Gençlerimizin yapmış olduğu tarihe not düşelim kitabında bu köşemize koyduk. Yine 15 Temmuz´u unutturmamak adına dergi yaptırdık. 15 Temmuz demokrasi nöbeti o hain geceyi bu dergide yer verdik. Sabahlara kadar nöbet tutan hemşerilerimize burada yer verdik, 5 bin adet bastırdık Kırıkkale başta olmak üzere 81 il başkanımız 81 il valisi genel merkez ve vekillerimize göndereceğiz bakanlıklar kütüphanelerde bu dergimiz yer alacak ve 15 Temmuz´u unutturmayacağız.?

ANAYASA GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Anayasa çalışmaları hakkında da açıklama yapan Akçay, ?Anayasa ikinci tur görüşmeleri devam ediyor ikinci tur bitmesinin ardından cumhurbaşkanımıza kararıyla referandum yapılacak genel merkezimizden gelen talimatlar ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Sandıklar oy kullanılacak sandık çalışmalarımız devam ediyor. Meclisteki çalışmalar bitince hemen vatandaşımıza anayasayı anlatacağız hatip ve hatibelerimizi belirledik ve onlarda çalışmaları anlatacaklar. Kırıkkale´de Türkiye ortalamasının üstünde bir evet oyu çıkacağına inanıyorum. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor? dedi.



Süleyman Kolotoğlu
21.01.2017 11:37:07
Mürsel Akçay artık milletvekili olmalı.Demir ve Can artık bırakmalı. Gençlik kolu başkanını da il başkanı olarak görmek istiyoruz.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız