Yurtseven´e öğrencilerden büyük ilgi

Yurtseven´e öğrencilerden büyük ilgi

HEDEF 2023

Yurtseven´e öğrencilerden büyük ilgi

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Gençlik kolları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven,  Üniversite teşkilatıyla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

 TEK TEK İLGİLENDİ

Seçim öncesi çalışmalara aralıksız devam eden AK Parti Gençlik kolları il yönetimi Yenişehir bölgesinde yoğun olan öğrencilerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Öğrencilerle tek tek ilgilenen AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven, Kırıkkale´de hep birlikte olduklarını ve her zaman öğrencilerin yanında olduğunu söyledi.

HEDEF 2023

Öğrencilerin yoğun ilgi olduğu toplantıda konuşma yapan Yurtseven, ?Her zaman sizlerle iç içeyiz seçim öncesi seçim sonrası hep birlikte oluyoruz. Bu seçim ülkemiz için biz gençler için oldukça önemli. Bizler gençlik olarak ÜNİAK teşkilatı ile devamlı çalışmalar yapıyoruz. Sizlerde ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşmak için gece demeden gündüz demeden çalışmalar yapıyoruz. Verdiğiniz destekler bizi mutlu ediyor? ifadelerini kulandı.

DEVAM EDECEĞİZ

Ülkenin geleceğinin gençlere emanet olduğunu ve 2023 hedeflerine gençlerle ulaşılacağını söyleyen Yurtseven, ?Biz gençlik olarak genel merkezimiz ve il başkanlığımız ile çalışmalar yapıyoruz bugün ise her zaman olduğu gibi yine sizlerle birlikteyiz sizlerle sadece seçimden seçime değil her zaman bir araya geliyoruz. İnşallah bu toplantılarımızı sizlerin de desteği ile daha sık yapacağız,  gerek vekillerimiz gerekse belediye başkanlarımızla ile toplantılarımız olacak? dedi.



Serkan Barış
20.10.2015 17:12:03
yav kardeşim bu akpnin gençlik kolu başkanı partide en sevilmeyen tiplerden biri siz bu haberi neye dayanarak yapıyorsunuz bilemedim akp ye gidin 3 kişiye sorun boşuna yağcılık yapmayın beyler etmeyin

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız