Yurtseven inşaattan dolara tepki

Yurtseven inşaattan dolara tepki

DOLAR BOZDURARAK EV ALMAK İSTEYENLERE İNDİRİM

Yurtseven inşaattan dolara tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolar´daki yükseliş sonrası iş adamlarına ´Dövizle borçlanmayı bırakalım, yerli parayı devreye sokalım" çağrısında bulunmasının ardından tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale esnafı da kampanya başlattı. Kırıkkale´nin inşaat sektöründe önde gelen isimlerinden Yurtseven İnşaat Makro AVM karşısında bulanan evlerini dolar bozdurarak almak isteyenlere kampanya başlattıklarını açıkladı.

DOLAR BOZDURARAK EV ALMAK İSTEYENLERE İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısının üzerine tüm ülkede olduğu gibi Kırıkkale esnafı da kampanya başlattı. Yurtseven İnşaat Makro AVM karşısında bulanan evlerini dolar bozdurarak almak isteyenlere kampanya başlattıklarını açıkladı.

DÜNYA 5´TEN BÜYÜKTÜR

Doların yükselmesinin esnafı kötü yönde etkilediğini dile getiren Yurtseven İnşaat sahibi Mustafa Yurtseven  "Halkı da çok etkiliyor. O nedenle Makro AVM karşısında bulanan 2017 yılında bitecek olan evlerimizden almak isteyen vatandaşlarımız dolar bozdurarak aldığı zaman indirim gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ´Dünya 5´ten büyüktür´ sözünü şimdi daha iyi anlıyoruz. Bütün herkese örnek olacak bir kampanyadır." dedi. Kampanyanın Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de ilgi gördüğünü aktaran Yurtseven, dolar bozdurma kampanyasının birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu belirtti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ