Yurtoğlu Home Design ikinci şubesini açtı

Yurtoğlu Home Design ikinci şubesini açtı

Zücaciye sektöründen de lider markaların satışını yapan Yurtoğlu Home Design ikinci şubesini Ankara Caddesinde müşterilerinin hizmetine sundu.

Kırıkkale?nin 15 yıllık deneyimi ile zücaciye sektörünün öncülerinden Yurtoğlu Home Design yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.  Yurtoğlu, perakende sektörünün ihtiyaçlarını yakından takip ederek, 200 metrekare kapalı alanda ikinci işyerini hayata geçirdi.

ÖZEL SERGİLEME YÖNTEMLERİ

İlk şubesinin Kırıkkale Belediyesi yanında bulunduğunu açıklayan Yurtoğlu Home Design sahibi Serhat Yurtoğlu, ?Köklü geçmişe sahip bir şirket olmanın verdiği mutlulukla Kırıkkale?nin en büyük Zücaciye Satış Merkezi?ni açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni Satış Merkezimiz aylarca süren profesyonel bir çalışmanın ürünü.  Satış Merkezimiz özel sergileme yöntemleri ile dinamik bir karar merkezi olacak ve her ziyarette ilk defa geliyormuş gibi bir ürün donanımı olması sağlanacak.?dedi.

YENİ ÜRÜNLER

Raflardaki akışı artırıcı satış geliştirme, eğitim, yeni ürün politikaları üretmek bunları sektöre aktarmak ile ilgili çok ciddi mesafeler kaydettiğini belirten Yurtoğlu, şöyle devam etti: ?Bu oluşumla kendi işletmemizi tüm Kırıkkale?ye hizmet edecek şekilde geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu konuyla ilgili ürün, isim, konumlandırma çalışmalarımız devam etmektedir.? diye konuştu.

YÜZLERCE ÇEŞİT

Yurtoğlu,  ?Güral Porselen, Hisar,  Fissler ve Falez gibi birçok markanın satışını gerçekleştiriyoruz. Yeni bir sistemle ürünlerin teşhirini ve seçimini kolaylaştıran etkileyici raf ve tezgâh tasarımları ile ziyaretçilerine görsel bir zenginlik sunuyor. Satış Merkezinde sektörün ana ürün grupları olan cam, porselen, opal, elektrikli ev aletlerinden, hediyelik ve mekân değerlendirme amaçlı kullanılan ürün yelpazesinde yüzlerce çeşit bir arada görülebiliyor? şeklinde konuştu.   



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım