YURTLARDA KALAN ÖĞRENCİLER, SPORA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

YURTLARDA KALAN ÖĞRENCİLER, SPORA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda barınan öğrenciler sportif faaliyetler kapsamında açılan kurslarda eğitimlere katılarak turnuva ve yarışmalara hazırlanıyorlar.

KIRIKKALE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Eğitim Yönetim Sistemi kapsamında görev alan eğitmenler tarafından açılan Basketbol, Badminton, Voleybol, Fotoğrafçılık, Halk Oyunları, Masa Tenisi, Geleneksel Türk Okçuluğu ve Futbol gibi sportif faaliyetler içeren kurslara Kırıkkale Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda barınan öğrencilerin yoğun ilgisi oluyor. Açılan kurslardaki sportif faaliyetlerde başarı gösteren öğrenciler bölgeler arası yarışma ve turnuvalara katılarak ilimizi temsil edecekler. 

“ÖĞRENCİLERİMİZ, YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR”

Konu hakkında açıklamada bulunan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sportif faaliyetlere de yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizerek şuana kadar sportif faaliyetler kapsamında 620 civarında öğrencinin kurslardan yararlandığını ifade etti. İl Müdürü Güneş, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı ilimizde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan üniversite öğrencilerine eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetlerde de bulunmaları için her türlü imkân sağlanıyor. Spor yapma alışkanlığının sağlanması için her türlü imkânı gençlerimize sunuyoruz. Kurslarımızda başarı sağlayan öğrencilerimiz bölgeler arası düzenlenen yarışmalara katılarak ilimizi temsil edebilecekler” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız