Yurtkuran´ın cinayet zanlısı tutuklandı

Yurtkuran´ın cinayet zanlısı tutuklandı

GEÇTİĞİMİZ GÜN BİR HİÇ YÜZÜNDEN ÇIKAN TARTIŞMADA BIÇAK DARBELERİYLE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

GEÇTİĞİMİZ GÜN BİR HİÇ YÜZÜNDEN ÇIKAN TARTIŞMADA BIÇAK DARBELERİYLE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Yurtkuran´ın cinayet zanlısı tutuklandı

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde bıçaklı saldırıda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Bilal Yurtkuran cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 6 kişiden Ferhat B. tutuklandı

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kırıkkale´de iki kişi arasında 30 yaşındaki Bilal Yurtkuran aldığı bıçak darbeleri sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili polis soruşturması sürerken talihsiz gencin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

HİÇ YÜZÜNDEN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Edinilen bilgiye göre Zafer Caddesi üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki arkadaş grubu arasında Belediye binası karşısında tartışmanın kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine iddiaya göre Ferhat Bektaş, Bilal Yurtkuran´ı bıçaklayarak kaçtı. Ferhat B. kısa sürede Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanırken, bıçak darbeleriyle ağır yara alan 30 yaşındaki Bilal Yurtkuran sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BIÇAK DARBELERİYLE YARALANDI

Önceki gün çıkan bir kavga sonucu aldığı bıçak darbeleriyle genç yaşta yaşamını yitiren Bilal Yurtkuran´ın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Selim Özer Mahallesindeki evine getirildi. Kırıkkale siyaset kamuoyunun yakından tanıdığı, eski belediye personeli Murat Yurtkuran´ın oğlu Bilal Yurtkuran´ın cenazesi daha sonra Selim Özer Mahallesi Merkez Camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

KESKİN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bu arada olaya karıştıkları iddiası ile gözaltına alınarak Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ferhat B, mahkemece tutuklanarak Keskin Cezaevine gönderilirken Savcılık ve mahkeme kararı ile H.G, İ.G, R.G, A.Z ve D.Ş ise serbest kaldı.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama