Yurtkuran ailesinin tarifsiz evlat acısı

Yurtkuran ailesinin tarifsiz evlat acısı

30 YAŞINDAKİ BİLAL YURTKURAN ÇIKAN BİR TARTIŞMA SONUCU ALDIĞI BIÇAK DARBELERİNİN KURBANI OLDU

30 YAŞINDAKİ BİLAL YURTKURAN ÇIKAN BİR TARTIŞMA SONUCU ALDIĞI BIÇAK DARBELERİNİN KURBANI OLDU

Yurtkuran ailesinin tarifsiz evlat acısı

Kırıkkale´de iki kişi arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Murat Yurtkuran´ın oğlu 30 yaşındaki Bilal Yurtkuran aldığı bıçak darbeleri sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili polis soruşturması sürerken talihsiz gencin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Edinilen bilgiye göre Zafer Caddesi üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma Belediye binası karşısında kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine iddiaya göre Ferhat B., Bilal Yurtkuran´ı bıçaklayarak kaçtı. Ferhat B. kısa sürede Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanırken, bıçak darbeleriyle ağır yaralanan 30 yaşındaki Bilal Yurtkuran sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Önceki gün çıkan bir kavga sonucu aldığı bıçak darbeleriyle genç yaşta yaşamını yitiren Bilal Yurtkuran´ın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Selim Özer Mahallesindeki evine getirildi. Kırıkkale siyaset kamuoyunun yakından tanıdığı, eski belediye personeli Murat Yurtkuran´ın oğlu Bilal Yurtkuran´ın cenazesi daha sonra Selim Özer Mahallesi Merkez Camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

CENAZEYE YAKINLARI VE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Önceki gün bıçak darbeleri sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Bilal Yurtkuran´ın cenazesine ailesi, yakınları eş dost ve akrabalarının yanı sıra baba Murat Yurtkuran´ın arkadaşları ile CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama