Yurt kardeşlerden 3 madalya

Yurt kardeşlerden 3 madalya

Muay thai Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alt yapısı ve geliştirilmesi hususunda karar alınan O-Sport?un 3. Türkiye Şampiyonası Adana İli Sarıçam Güzel sanatlar Lisesi Spor salonunda büyük bir katılımla yapıldı. İlimizi temsilen Umut Kıngs Box Kulüb

ADANA`YA O SPORT MUAY THAİ DAMGA VURDU
4721 Sayılı TMK, 5253 Sayılı DK ve Spor Genel Müdürlüğünün 08.07.2005 Tarih ve 25869 Sayılı resmi gazetede yayınlanan Gençlik ve Spor Kulüpleri Yönetmeliğine göre kurulan O-Sport Savunma Sanatları Federasyonu 2012 Faaliyet Programında yer alan O-Sport Türkiye Şampiyonası MMA Mix Fight ve Part Fight  olarak 30?31 Mart 2013 tarihleri arasında Adana İlinde yapıldı. 
KATILIM HER SENE ARTMAKTA
Şampiyonaya Kayseri, İstanbul, Kırıkkale, Konya, Afyon Mersin, İzmir, Osmaniye, Antalya, Samsun, Erzurum, Kırşehir, Ankara, Nevşehir, Adana, Isparta ve Niğde olmak üzere 17 İlden 300 aşkın  sporcu katıldı. O-Sport Savunma Sanatları Federasyonu Genel Başkan vekili Hasan Urlu, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, O-Sport Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Teknik Koordinatörü Erdinç Aksakal, Teknik Kurul Başkanı Alpaslan Gülbay Hakemler, kafile antrenörleri, sporcular ve sporseverler katıldı.
 
YURT KARDEŞLER AZERBAYCAN YOLCUSU
Kırıkkale?yi temsilen katılan Yurt kardeşler büyüklerde Part Fight 60 kg dursun Yurt Türkiye 1. 56 kg Part Fight ?da İzzet Yurt Türkiye 2. 60 kg Mix Fight Seyit Yurt Türkiye 3. oldu.60 kg Part Fight Büyükler Türkiye 1. Dursun Yurt Azerbaycan?da yapılacak olan Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazandı.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ