Yürek dayanmıyor

Yürek dayanmıyor

Gaziantep`te terör örgütü PKK`nın Karşıyaka Polis Merkezi yakınında bomba yüklü araçla yaptığı ve 9 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırı sonrası bir basın açıklaması yapan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ?Gerçekten şehit aileler

PKK DENİLEN LANETİ BİTİRELİM

Vatan için Can Verenler Kırıkkale şube Başkanı Mümtaz Torunlu ?Türkiye?de ki olan olaylar şehit ailelerinin her zaman yüreğini yakmıştır. Bundan sonra da içini yakmaya devam ediyor. Yıllardan bu yana biz PKK olaylarının, bitmesini her zaman arzu ediyoruz. Biz Devletimizin her zaman yanında olduk. Birlik ve beraberlik çağrısını her zaman yapıyoruz. Birlik olalım beraber olalım bu Milli meselemizde de halk olarak siyasi partiler olarak birlik beraberlik çatısı altında PKK denilen laneti bitirelim diyoruz. Maalesef hep operasyonlar yapılır. 10 bin tane askerle operasyon yapıldı deriz. Maalesef arkasından iki gün sonra ya 3 şehit, ya 5 şehit hep böyle şehit veriyoruz. Operasyon yapılıyor da nasıl yapılıyor? şeklinde konuştu.

GERİDE KALAN BU ÇOCUKLARA YAZIK DEĞİL Mİ?

Torunlu ?Kırıkkale şu anda nüfusa göre birinci sırada 164 tane şehidimiz var. Hepsi 20 yaşında delikanlı kimi evin tek evladı kimi eşini ve çocuklarını geride bıraktı. Geride kalan bu çocuklara yazık değil mi? Biz burnumuzun dibinde ki kandil dağına operasyon yapamıyoruz. Bazı siyasetçiler çıkıyor? Biz oraya 10 bin askerle müdahale yapsak şu kadar zayiat veririz. Tamam, o kadar zayiat veririz ama zaten biz 10 bin tane şehit verdik. Bunun kökünü kurutmuş olsaydık 10 bin tane şehit vermezdik. Biz ne yapıyoruz bataklığı kurutmaya çalışmıyoruz. Eğer bu sivrisinekleri bitirmemiz gerekiyorsa ilk önce bataklığı kurutmamız gerekiyor. Antep?te ki olayda PKK gencecik ve kundakta ki çocukları, öldürdü. Hepimiz çıkıyoruz kınama yapıyoruz? diye konuştu.

HARİTALAR YENİDEN ÇİZİLSİN

Torunlu konuşmasının devamında ?Kınamayla bu iş olmuyor. Biz diyoruz ki bu bataklığı kurutmamız gerekiyor. İşsiz gençlerimiz var. Biliyorsunuz Türkiye?nin nüfusu genç, 100 bin tane asker alalım bu insanları eğitelim PKK üzerinde çalışma yapalım profesyonel orduya geçiş yapalım. PKK denilen pisliği bitirelim. PKK?da ki teröristlerin çoğu yabancı uyruklu, artık dur deme zamanı geldi. Bıçak kemiğe dayandı. Gerçekten şehit aileleri televizyonları açmaya korkuyor. Gerekirse 3. Dünya savaşı çıksın haritalar yeniden çizilsin. Biz diyoruz ki ordumuz güçlü, ordumuz güçlü de belirli bir yere karşı güçlü gerekirse savaşacağız. Bütün Şehit aileleri adına şehit olan kardeşlerimizin ailelerinin hepsine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ