Yüreğimiz yandı!

Yüreğimiz yandı!

GÜLE OYNAYA VATAN SAVUNMASINA GİTTİĞİ TOPRAKLARA TABUTLA DÖNDÜ

Yüreğimiz yandı!

Şırnak Uludere´de terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen hemşerimiz piyade er İsa Nazlım´ı vatan savunması için güle oynaya ayrıldığı baba ocağında son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurladık. Törene yüzlerce kişi katıldı.

GÜLE OYNAYA VATAN SAVUNMASINA GİTTİĞİ TOPRAKLARA TABUTLA DÖNDÜ

Şırnak´ın Uludere ilçesinde hain örgüt tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu toprağa düşen hemşerimiz piyade er İsa Hazlım memleketi Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesine bağlı bağlı Güzelyurt köyünde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Şehidimiz güle oynaya ayrıldığı vatan toprağına bayrağa sarılı tabut ile getirildi. Ailesi Ankara Etimesgut ilçesinde yaşayan şehit askerimizi son yolculuğuna uğurlamak için yüzlerce kişi Sulakyurt´un Hamzalı köyüne akın etti.

DÜZENLENEN TÖRENDE YAKINLARI TABUTA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Şehidimizin cenazesi köyüne konvoy eşliğinde getirildi. Askeri konvoyla birlikte şehidin acılı ailesi, annesi, babası ve kardeşleri ile yüzlerce kişi köye akın etti. Köy muhtarlığı önünde düzenlenen tören sırasında şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken şehidin tabutuna sarılan anne-babası ve kardeşleri ile yakınları hain teröre lanet okudu. Tören sırasında katılanların çoğunun gözyaşını tutamadıkları gözlendi. Şehidin tabutu daha sonra top arabasına kondu. Tabutun başında saygı nöbeti tutan askerlerin omuzlarında köy mezarlığına götürülen şehidimiz dualar ve tekbirler eşliğinde toprağa verildi.

TÖRENE İL YÖNETİCİLERİ, ASKERİ ERKAN SİYASİLER VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Ailesinin isteği üzerine memleketi olan Sulakyurt´un Güzelyurt Köyünde düzenlenen törene Ankara´dan yüksek rütbeli askerler, Milletvekilleri Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile diğer ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Ankara´dan otobüslerle Güzelyurt köyüne gelen vatandaşlar hain terör örgütüne tören sırasında lanet okudular.  

HAİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YAPIMI PATLAYICIYI PATLATMASI SONUCU MEYDANA GELEN OLAY

Olay, Uludere ilçesinde, 48´inci Hudut Tugay Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Kokpi Tepe´de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristlerce Kokpi Tepe ile D-400 karayolu arasında tuzaklanan el yapımı patlayıcı, mayın ve el yapımı patlayıcı araması yapan askerlerin geçişi sırasında infilak etti. Patlama sonucu Sulakyurt İlçesine bağlı Güzelyurt köyü nüfusuna kayıtlı İsa Nazlım şehit düştü.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ