Yurdalan ağabey üzdü

Yurdalan ağabey üzdü

Yakalandığı korona virüse yenik döşün Kırıkkale’nin sevilen siması Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu’nu uğurladık.

Ölümü ile tüm Kırıkkale’de üzüntü yaratan Eroğlu’nun cerazesi mahşeri bir kalabalığın katıldığı Cuma namazı sonrası Yeni Mahalle mezarlığında defnedildi.

 

29 YILLIK BAŞKAN HAYATINI KAYBETTİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Kırıkkale’de lokantacı camiasını yasa boğdu. Kırıkkale’de 29 yıldır Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanlığı görevini yürüten Yurdalan Eroğlu, yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 23 gündür tedavi gören Eroğlu, hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

 

CANAZE NAMAZINA YÜZLERCE KİŞYİ KATILDI

Merhum Yurdalan Eroğlu için Nur Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Evli ve üç çocuk babası Yurdalan Eroğlu Kırıkkale’de sivil toplum kuruluşlarının öncü isimlerinden birisiydi. Drü başkanlığının yanı sıra birlik yönetiminde de uzun samandır görev yapıyordu. Küçük bir lokantada eş dostlarına ekmek arası kavurma, köfte yaparak meslekten kopmuyordu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ