Yunus Emre`yi andılar

Yunus Emre`yi andılar

Kızılırmak Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Kızılırmak Gonca Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Yunus Emre'yi Anma etkinliği düzenlendi. ‘Yunus'ça' etkinliğine çok sayıda davetli katıldı. Etkinlik izleyicilerden tam not aldı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

İl Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programa Teftiş Kurulu Başkanı Yaşar Erbek, Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, Maltepe Dershanesi Genel Müdürü Bayram Günsili, Okul Müdürü Fikret Cümbüş, okul öğrencileri ve veliler katıldı. Programda Yunus Emre’nin hayatından kısa kesitlerin sunulduğu oratoryo, tiyatro gösterileri, kısa skeçler öğrenciler tarafından sunuldu. Programda ayrıca Şiir, Hitabet ve Kısa Film yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi.

 

EMEĞE TEŞEKKÜR

Yunus’ça Gönüller Yapmak İçin programına katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Okul Müdürü Fikret Cümbüş, kendilerinin 2013 yılının sonunda özel olarak hazırladıkları bir program ile buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kendilerine verilen desteklerden dolayı tüm eğitim camiasına ve başta eğitmenlere teşekkür eden Cümbüş, programın hazırlanmasında öğrencilerin emeklerinin çok büyük olduğunu, bu programda heyecanlanabileceklerini fakat velilerin bu durumu mazur görmelerini istedi.

 

HER ŞEYİN EN İYİSİ

Konu hakkında Müdür Cümbüş “Bizler geleceğimiz olan minik çocuklara imkanları ölçüsünde her şeyin en iyisini ve en güzelini yapma gayreti içerisindeyiz. Yıl boyunca büyük çaba ve özveri ile hazırlanan öğrencilerimizin bu etkinlikleri takdire şayandır. Fakat bununla birlikte zaman zaman heyecanlanabilirler, belki yanlışlık yapabilirler bunu sizlerin pek dikkat etmeyeceğinizi umut ediyorum. Çünkü sizlerde bilirsiniz ki bu tür etkinlikler öğrencilerimizin gelişmesi açısından büyük önem arz etmektedir” sözlerinde bulundu.

 

NAMIN DUYULSUN

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda 11/A sınıfı öğrencilerinden İhda Nur Sağkol`un Yunus Emre slayt gösterisinde bulundular. 9/A sınıfından şiir birincisi olan Seda Eliri`nin şiir, 11C sınıfının tiyatro gösterisi, 9/A sınıfından Hitabet`te birinci olan Beyza Genç`in hitabeti, 11/B sınıfının Emrem Yunus adlı müzikali, 10/A sınıfı İlahi, Risal Nur Özdemir`in Yaprak Misali adlı kısa filmi, 12. sınıfların ney ve gitar müzik dinletisi 10/A sınıfından Hilal Babacan’ın şiir, 10/A sınıfının Tiyatro gösterisi, 10/B sınıfı ilahi, 11/C sınıfından Sedanur Aydoğan’ın şiir, 10/B sınıfından Tuğba Yörük’ün hitabet’i 10/B sınıfı tiyatro gösterisi ve 11/D sınıfının ilahisi ile program sona erdi. Program sonunda ise tüm öğrencilerin Namın Duyulsun adlı şarkıyı seslendirmeleriyle etkinlik tamamlandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ