Yünlü güven tazeledi

Yünlü güven tazeledi

Hizmet-İş Sendikası 7. Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak katılan Başkan Celal Yünlü, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

7’NCİ GENEL KURUL

69 delegenin bulunduğu genel kurulun Divan Başkanlığını Zekeriya Koca, yönetim kurulu üyeliklerini ise Ferman Zararsız, Raşit Şahin ve Oğuz yılmaz yaptı. Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi’nin 7’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdiklerini belirterek, Türkiye’de 100’ün üzerinde toplu sözleşme yaptıklarını söyledi.

MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

Üyelerinin hayat şartlarını daha iyi yapmak için mücadelelerini sürdürdüklerini dile getiren Sert, taşeronlaşma ve özelleşmenin Türkiye’nin sorunu değil Dünya’nın sorunu olduğunu söyleyerek, “Ekonomi her geçen gün güçlenmesine rağmen işsizlik hızla artıyor” dedi. Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Yünlü ise genel kurullarına katılan davetlilerine teşekkür ederek, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

İŞÇİ İÇİN ÇALIŞTIM

Görevde kaldığı sürece hep işçinin dertleriyle bire bir ilgilendiğinin altını çizen Başkan Celal Yünlü, ”Bu yüzden işçi hep yanımda oldu. Onların daha iyi koşullarda yaşamaları için toplu sözleşmelerde ekibimle birlikte büyük mücadeleler verildi. İşçinin kazanması için çalıştım“ dedi. 

ÜST DÜZEYDE KATILIM

Genel Kurula Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş’ın yanı sıra Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Zekeriya Koca, Genel Eğitim Sekreteri Ali Osman Kart, Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Raşit Şahin, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, Petrol İş Sendikası Başkanı Recep Sefer ve delegeler katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü